Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

onsdag 3 december 2014

En tripp till Moraira

Idag gjorde vi en liten tripp till Moraira som ligger cirka 1 timmes bilfärd norrut från Benidorm. Vi var lite nyfikna på platsen eftersom vårt yngsta barnbarn vad där hos sin kompis förra sommaren. Det finns även en camping där som vi också var lite nyfikna på.

På vägen dit åkte vi kustvägen via Calpe, och hjälp vilken krokig väg som slingrade sig utefter havet men det var fint.

Här kan ni se en liten tourist guide. Det är nog inte lika mycket aktiviteter där på vinterhalvåret vad vi kunde se, men det var fina omgivningar.
Vi åkte sen upp till camping Moraria, men det var ingen toppcamping direkt. Här ser man infarten med receptionen.


Den här bilden är tagen uppifrån campingen ner mot infarten. 


Det stod inte många ekipage där, det kanske var på sin höjd ett tiotal och dom enda människor vi såg var ett tyskt par vid en husbil. Platserna var väldig ojämna och träd skuggade överallt. 


Poolen låg ovanför receptionen. Servicebyggnaderna var fina, det lilla vi såg av dem.


De här ekipagen verkade ha stått här åtskilliga dagar/år, det nästan växte träd igenom dem.


Moraira skulle vi gärna återkomma till men då absolut inte till campingen.

3 kommentarer:

 1. Moraira er en fin liten ort som jag besøker ofte.kustvegen til calpe er en fin veg ut mot havet som jag liker at kjøre,når jag har vert med husbilen der har jag fricampet ovenfor stranden

  SvaraRadera
 2. Smart att göra ett studiebesök på campingen och bilda sig en uppfattning om eller inte, man ska bo där.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hej det var ett tag sedan.
  Vad jag förstår så har ni hittat lösningen på att röra sig med egen bil. Vi har kompisar från Söderköping på Camping Almafra som också har bilen med sig ned. Birgitta & jag hyrde bil några veckor när vi var i Albir. Nu är vi hos dottern i Danmark och hjälper till i nya huset. men i morgon kör vi hem
  Ha det så bra Nisse & Birgitta

  SvaraRadera