Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 28 december 2014

Inspiration riktad till Max

På tisdag kommer barn och barnbarn ner till oss i Benidorm. Barnbarnet Max gillar motorcyklar och då främst motorcykelsporten Supermoto. För att ni, bloggvänner, ska kunna uppleva hur den sporten är kan ni titta på den här filmen från en tävling i Belgien där Max deltog. I slutet på filmen ser man honom åka på bakhjulet.
Här kommer lite inspiration till Max. Dom här motorcyklarna finns på campingen, kanske inte riktigt i stil med Supermoto men ändå.
Vi har även haft besök av lite häftiga bilar här på campingen.Det här ekipaget är ju även gammalt men kanske inte så häftigt.


Här kommer även ytterligare en liten film över när tomtarna kom till campingen.


6 kommentarer:

 1. Oj vilken häftig motorsport han deltar i, jag skulle nog vara lite orolig att stå bredvid och titta!
  Kram Yvonné

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag brukar hellre följa tiderna på datan istället för att titta live. Starten är det läskigaste tycker jag, Birgitta.

   Radera
 2. Ingen sport kommer ens i närheten av motorsport !!!

  Lycka till Max inför kommande säsong - vi håller tummarna så det knakar !
  Bosse och Gerd

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med helt och fullt, inget går upp mot motorsport. Vi tackar för att ni håller tummarna.

   Radera
 3. Motorsport ska det vara ja! Familjen kommer att känna sig jättevälkommen o det blir en härlig tid för er alla! Kram Lena & Jan

  SvaraRadera
 4. Ha ett fortsatt gott 2015 tillsammans med familjen! Elisabet

  SvaraRadera