Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 8 december 2014

Tillbaks på nya campingen söder om Benidorm....

Vi har varit lite nyfikna på hur beläggningen var på den nya campingen El Torres som öppnade i mitten av november. Idag åkte vi dit för att titta. Vad vi kunde se så var det totalt 11 ekipage på campingen, flera av dem var tyskar men det fanns även fransmän. Det var många stora husbilar, däribland en Concorde Liner Plus med en Toyota IQ i garaget. Vi var inne i en av servicebyggnaderna som var väldigt fräsch med till och med hunddusch, affären på campingen var dock inget att hurra för, går inte att jämföra med vår välsorterade affär på El Raco. Här följer några bilder över platserna.


På hemvägen åkte vi ner till den lilla mysiga stranden vid Cala de Finestrat. Ni lägger väl märke till det fina vädret.............


Här var det inte många som låg på stranden.Utefter de här husen var det många som låg och solbadade. Det fanns flera små mysiga barer och restauranger vid strandgatan.En bit bortom den här klippan ligger camping El Torres.


Så här stor skillnad är det mellan den tiden som vi är här, det vill säga vinterhalvåret och sommaren, men sommartid skulle nog vara lite för mycket för oss tror jag, då blev vi nog nertrampade.


Mycket fina juldekorationer ser man nu på El Raco, en husvagn har till och med byggt upp en julkrubba i förtältet, har tyvärr ingen bild på den.Så här ser vårt fönster i fram ut nu.


Det här är vårt pyntade lilla julträd, ovanför oss står våra svenska grannar med sin Dethleffs.


Vädret har varit kanon men dock lite kallt på nätter och morgnar men så fort solen kommer blir det varmt, vi hoppas att det håller i sig länge.

3 kommentarer:

 1. Så fint julpyntat du har gjort omkring er. Vi har också fått svalare på nätterna neråt 10 grader men som hos er varma sköna dagar...

  SvaraRadera
 2. Oj så öppet utan träd, där skulle det vara svårt för oss att vara. Vill ha träd som ger skugga både åt oss och till Nogger.
  Fint med julpyntet och den vita gardinen, det var smart att sätta upp en sådan.
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. På vintern är det perfekt utan träd så solen kan komma åt att värma men på sommaren är det nog olidligt men då finns det platser med träd som skuggar. Kram på er och Nogger

   Radera