Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 21 december 2014

Lite inspiration inför nyårsresan......

Till nyår får vi besök av barn och barnbarn som flyger ner till oss och kommer att bo i en bungalow på campingen. Här tänkte vi sukta dom med lite bilder och filmer.

Ett besök i gamla stan är ett måste. Vid den här delen av playa Levante parkerar vi cyklarna när vi cyklar dit. Om man promenerar och följer gatan utanför campingen rakt ner mot playan så hamnar man vid höghusen i bakgrunden, ungefär till vänster om den närmsta stolpen, så playa Levante är riktigt lång som ni ser.


Den här bilden är tagen vid cykelparkeringen och mot slutet på playa Levante, där går vi upp när vi ska till tapasgatan som var vårt mål för dagen idag.


På helgerna är det livat på gator, barer och restauranger. Här sitter vi på vår favvotapas bar.


Idag blev det dessa tapas och varsin bonustapas som jag tyvärr inte fick med på bild men det var en tortillabit på bröd.


Mätta och belåtna promenerade vi upp till "balkongen".


Uppifrån såg havet turkost och fint ut.


Åt ena hållet blickar man ut över Levantestranden...


och åt andra hållet den lika imponerande Ponientestranden. Här kunde man se ett par badande som små prickar, man ser också delar av hamnen.


Även på Levante badade ett par hurtbullar.


På vår camping bor ett par svenskar som har en flygande farkost som han kan ta bilder ifrån och filma. Häromdagen tog han den här imponerande filmen.På filmen kan man uppleva det som att man står väldigt tätt tillsammans men vi har gott om "space" runt platsen vilket man ser på dom här fotona.
Nu ser vi fram emot vårt besök till nyår.

5 kommentarer:

 1. Kul med igenkännande foton! Det verkar vara en stor camping ni är på med många husvagnar och bilar. Ha en God Jul och ett Gott Nytt År! Elisabeth och Lennart

  SvaraRadera
 2. MYCKET IMPONERANDE FILM över El Raco campingen o Benidorm. Vilken utveckling att kunna filma så, är det en sorts drönare han fjärrstyr?

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att ni får ner barn och barnbarn! Ha en riktigt trevlig och God Jul Kram från oss

  SvaraRadera
 4. Vad roligt att få besök. Dom har verkligen nåt att se fram emot som du "frestas" med bilderna :)
  Ha en riktigt God Jul!
  Kram

  SvaraRadera