Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

lördag 17 januari 2015

Marina nära Altea Hills

När man åker 332:an mellan Altea och Calpe så ser man en ganska stor marina långt ner vid havet, vi har sagt många gånger att dit ner ska vi åka. Häromdagen gjorde vi slag i saken. Det var en riktigt brant väg ner mot Pueblo Mascarat, marinan heter Marina Greenwich


Det låg flera stora båtar där, den här var störst, är det månne någon ägare till någon av de fina villorna i Altea Hills?


Villan uppe på berget hade nog en väldans fin utsikt.Vi tycker absolut att det är värt ett besök här om man är i närheten.Det finns många lägenhetskomplex och även små fina hus med fina balkonger/terrasser. 


Det finns också många barer och restauranger runt marinan.


Därefter åkte vi till den lite äldre ställplatsen i Calpe, där var det fullt.


Vi såg inte en enda svensk husbil där, det var mest tyska bilar.


Står man närmast stora gatan har man en fin utsikt ner mot Calpeklippan.


Vi åkte också förbi den nya ställplatsen lite längre ner på gatan, där var också mycket bilar. På gatan mittemot stod en hel del husbilar parkerade utefter trottoaren, undrar vad polisen säger om det?

Det undgår väl ingen att se den fina blå himlen på bilderna, så ser den för det mesta ut här nere runt Benidorm. Det vi kunde konstatera var att när vi åkte genom tunneln och kom ut på andra sidan mot Calpe så började vinden att öka, ofta har det varit så att det blåser mycket mer mot Calpehållet till och när man kommer ut genom tunneln mot Altea så lugnar det ofta ner sig.

2 kommentarer:

  1. Ser fint ut, och vi kan verkligen hålla med, väldigt blå himmel! Vi har haft blå himmel de flesta dagar sedan vi kom till Portugal, men igår regnade det och idag har det varit lite molnigt - emellanåt.

    SvaraRadera
  2. Fin blå himmel. Kul se"gamla" kända trakter. Ha dé gott! Elisabeth

    SvaraRadera