Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

torsdag 1 januari 2015

Mycket att utforska

I tisdags anlände barn och barnbarn till campingen. De bor i en av stugorna på vår camping El Raco.


Första dagen blev det en promenad ner till playa Levante och lite inköp i affärer. Igår hade vi planerat lite längre utflykter, en av dessa var ner till marknaden som hålls onsdagar och söndagar. Medan mamma utforskade vad som fanns i de olika stånden vilade vi övriga vid ett vattenhål.


Därefter begav vi oss ner till Gamla stan. Där var det full fart och vi stannade upp för en tapaslunch som inte gick av för hackor, det bars in den ena rätten efter den andra, det här är bara en liten del av allt som serverades.Det var riktig feststämning på Tapas alley. Kanske lite väl hög stämning för Alonso men han stod ut.


Här kan ni se mer bilder från Tapas alley som finns på nätet. 

Sen blev det en tur upp till utsiktsberget med korset, det är en maffig utsikt därifrån.Solen sken från en molnfri himmel hela dagen och vi fick en jättefin dag. På kvällen firade vi in det nya året i vår husbil.

Ett Gott Nytt År till alla våra vänner och läsare!

3 kommentarer:

 1. Gott Nytt År, Vilken härlig dag ni haft....och maten ser jättegod ut...
  Kramar till hela familjen från oss lite småfrusna på Sicilien

  SvaraRadera
 2. Minns själv hur kul det var när barn och barnbarn kom ned.

  Ha det så bra
  Nisse

  SvaraRadera
 3. Härligt få umgås m barnbarnen där nere :-)

  SvaraRadera