Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

lördag 24 januari 2015

För oss en ny marknad

Vi har läst om marknaden i La Cala Finestrat men aldrig varit där någon marknadsdag. Den här bilden tog vi när vi var där för några veckor sedan.


Marknaden börjar vid stranden och ringlar sig upp till vänster om höghuset i mitten på bilden.


I början finns några serveringar, sen följer kläder,väskor och annat smått och gott.


När man kommit upp en bit börjar alla frukt- och grönsaksstånden och dom är många. 


Det fanns otroligt mycket fin frukt och fina grönsaker, det var nog de finaste som vi sett på marknader hittills häromkring.


I det här ståndet sålde man korvar, fläsk, ostar.....


och skinkor....


samt flera sorters patéer som såg smarriga ut och en del annat smått och gott. 


Grillvagnen som brukar stå i Albir på marknaden stod även här, sålde grillade ribs och kyckling samt små pommes och bröd. Utefter marknadsgatan fanns även flera stånd med matbröd och kaffebröd.


Det var inga svårigheter att hitta parkering i närheten av marknaden. Sist vi var här stod vi vid det här fula skelettet, undrar hur länge det ska se ut så här, man ser i alla fall inte att det är någon aktivitet vid bygget utan det ser ut att ha stannat av som så många andra byggen i Spanien.Till sist, ni ser väl den otroligt fina blå himlen, igår var den lika fin. Då tog vi till och med middagsluren ute i solstolarna.

3 kommentarer:

  1. Den marknaden är toppen! Gott med sådana middagslurar (hm heter det så?)

    SvaraRadera
  2. Blir lite ....men bara lite.....avundsjuk på er blåa himmel. Marknader är kul att besöka, fast oftast har de samma utbud :)

    SvaraRadera
  3. Matmarknader gillar jag. Allra helst om det är lokala producenter, så man kan få prova nya smaksensationer! Elisabeth

    SvaraRadera