Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 31 januari 2016

Schnitzel är inte dumt det heller...

Vi har pratat länge om att vi måste ta oss till restaurang El Perro Loco som ligger i Alfaz del Pi. Tidigare år har vi varit där och ätit och fått så himla god mat, deras specialitet är tyska och bayerska maträtter, igår begav vi oss dit.


Anders valde en Wienerschnitzel och jag tog en Cordon Bleu, som enligt deras reklam är den största på Costa Blanca och den var stor men också så god, det är absolut den godaste jag ätit. Det fick bli en liten doggybag med hem. Vi kan verkligen rekommendera ett besök på Perro Loco.


                                      

I onsdags var det så marknadsdag igen. Det samlas alltid en massa folk vid de här stånden.


Där ligger en massa kläder i stora högar, jag har inte fattat ännu om det är second hand eller om det är nya kläder. Mig har det i alla fall inte lockat till att riva i högarna som så många gör. Kan dom verkligen hitta något att ha där?


Som vanligt ligger vädret på topp, jag vet inte när vi fick en regndroppe sist, blåsten har också nästan uteblivit så när som på ett par dagar. Det här är nog den bästa vintern vi varit här när det gäller vädret.

1 kommentar:

  1. "Doggybag" från "Den galna hunden" lät lite kul ;) Fantastiskt väder ni har!

    SvaraRadera