Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 20 mars 2011

En härlig söndag med smak av vår

Idag var det ytterligare en härligt solig dag med plusgrader. Vi bestämde oss för att ta en lite längre promenad ner till Linanäs hamn. Vi kom inte långt förrän vi stötte på våra hundgrannar. Vår närmsta granne har tre små pudlar. I vintras fick vår granne avliva sin stora pudel, hon hade nu tagit hand om en liten toy-pudel som kom från ett hem där hon hade missköts svårt. Hon vägde bara två kilo och man hade fått klippa av hennes päls på grund av att den var så tovig. Trots det var hon en riktigt pigg krabat. Här mötte vi även vår andra grannes "ryska svartterrier", snacka om att han är stor i jämförelse med Alonso och dom små pudlarna. När man tittar på hans nos så är den enorm. Alonso blir lite rädd när han försöker att leka ta fatt.

Den lilla toypudeln har fattat tycke för Anders. Anders var tvungen att lyfta upp henne och när vi gick vidare blev det ett himla gnyende. Det ska bli kul att följa hennes utveckling nu när hon har kommit till ett kärleksfullt hem med nya kompisar. Hur sjutton kan man vara så grym att man missköter sina djur det kan jag inte förstå.


Vi gick sen vidare ner till hamnen. Oh vad vi längtar till det ligger fullt med båtar i hamnen.Innan vi kom hem passerade vi sonens hus, naturligtvis var Alonso tvungen att hälsa på "Kalle Kanin". Det blev ett riktigt pusskalas.

När vi kom hem var Alonso så smutsig så det blev bums in i duschen. Han är så himla duktig både när vi duschar honom och när vi sen tar fram fönen.

Sen blev det en ordentlig tupplur. Hoppas nu att det fina vädret håller i sig.

3 kommentarer:

 1. Många nya bekantskaper för Alonso. Mycket att upptäcka. Visst är det härligt när solen är framme! Ha dé!

  SvaraRadera
 2. Härligt att våren börjar komma. Vi står nu och väntar på att få köra ombord på färjan i Termine. 20.5 grader! Vi tänker ta det varma vädret med oss, så kolla vidare efter tussilagon.Roligt att alonso fått så många kompisar i sin storlek. Den lilla Toy-pudeln ser ut att trivas i Anders lungna trygga famn. Kram på er alla

  SvaraRadera
 3. Helt obegripligt att man kan misshandla/missköta djur på det viset. Vad tur att hon har kommit till ett gott hem nu!

  Kul att han har fått så många polare - även om vissa är lite skräckinjagande sådär ;-)

  SvaraRadera