Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

onsdag 9 mars 2011

Vilken härlig början på dagen

Vaknade tidigt av att Alonso kom och buffade på sängen, klockan var bara 6.00. Nu blir det ljust så tidigt på morgonen och katten smäller till i kattluckan när hon går ut och då vaknar Alonso. Han är lätt att få att somna om, det är bara att klappa honom lite så lägger han sig igen.

Det är skönt att bo på landet, det är bara att slänga på sig stövlar och jacka ovanpå pyjamasen och sen gå en liten prommis med Alonso. Det är sällan man möter en enda männska då, eventuellt någon granne som också är ute med hunden, då spelar det ju ingen roll hur man ser ut.

Igårkväll när Alonso var ute på tomten hände en liten rolig sak. Det fanns inte ett moln på himlen och stjärnorna strålade för fullt. Då helt plötsligt upptäckte han stjärnorna och satt en lång stund och bara tittade upp på himlen, det såg så himla gulligt ut. Det är roligt att se när han upptäcker nya saker, nu är det spännande när han kan gå på barmark. Imorse hade snön smält på flera ställen på vägen vi gick. Han tycker även att det är spännande att upptäcka grästuvor, då måste han sniffa ordentligt.


Den fina inledningen på dagen fortsätter nu med veckostädning, det är sånt man får stå ut med.

6 kommentarer:

 1. Härlig stjärnbild. Tur att solen skiner när man ska städa. Då har man något att se fram emot, när det är gjort!

  SvaraRadera
 2. Underbart ljuset är tillbaka, Alonsos upplevel-ser likaså! Här har vi haft Afrikavindar allt har ett tunt täcke med röd sand...

  SvaraRadera
 3. Stjärnhimlen och Alonso............vilken skön och kärleksfull beskrivning!

  SvaraRadera
 4. Ser du stjärnan i det blå? Allt du önskar kan du få! Puss lilla Alonso

  SvaraRadera
 5. Vad härligt det kommer bli för Alonso att få upptäcka vår och sommar och då blir det ännu skönare att gå en sväng på morgonen helt för sig själv! Förstår att det var en bra början på dagen :)

  SvaraRadera
 6. Så han har upptäckt stjärnorna nu också. Mycket nytt finns att upptäcka för en liten hund :-)

  SvaraRadera