Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 7 mars 2011

Mycket jobb med datorer

I tisdags i förra veckan skickade vi efter en ny bärbar dator från Komplett.se, vår gamla dator börjar bli ordentligt till åren och vi tyckte det var dags att uppgradera oss innan den gamla kraschade. I fredags fick vi meddelande att datorn fanns att hämta ut på posten. Nu håller vi på att lära oss det nya operativsystemet, det ser ju lite annorlunda ut mot det vi hade i den andra datorn. Det går även åt en himla massa tid till att flytta över viktiga saker från den ena datorn till den andra. Det är inte klokt hur fort tiden går när man sätter sig vid datorn. Emellanåt måste man ju också se till att Alonso får sina kiss- och bajsvändor. När Alonso tycker att vi suttit för länge kommer han och buffar på oss med sin nos.

6 kommentarer:

 1. Visst tar datorerna mycket tid, men samtidigt underlättar de ju tillvaron en hel del. Det är ju också lätt att samla på sig mycket dokument etc. Nu har ni chans att slänga lite i papperskorgen eller rättare sagt att inte föra över. Ha dé!

  SvaraRadera
 2. Phu, ja datorbyte är inte kul, en extern HD alt 'säker lagrings-abonnemang typ Telias' är bra då det blir dags med upphämtning av filer som ska in i den nya datorn alt om datorn kraschar. Lycka till!

  SvaraRadera
 3. Lena och Jan, ja vi har en extern hårddisk som jag ska ha till hjälp när vi för över sånt som vi vill ha på nya datorn. Det har varit lite pyssel med att hämta nya drivrutiner till en del program bl a vår externa W-lan antenn men det har fixat sig nu.

  SvaraRadera
 4. Vi gjorde samma förra året, så himla skönt när allt är klart och det fungerar som det ska

  SvaraRadera
 5. Matts Torebring8 mars 2011 18:35

  Brownie kom halv sex varje kväll på kontoret och sa, "Nu är det dags att gå hem Husse". De är kloka våra vänner..

  SvaraRadera
 6. Efter krasch förra året har jag lärt mig spara allt på 16mb-sticka. Har inget längre kvar i datorn. Jag bär stickan med mig varje dag på nyckelringen. Arne har en likadan som jag försöker uppdatera samtidigt. Nu är det bara en USB-port i pannan som saknas hehehe!

  SvaraRadera