Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 27 mars 2011

Nu är dom äntligen igång igen

Nu har äntligen Formel 1-säsongen dragit igång igen. Starten blev uppskjuten då tävlingen i Bahrain blev inställd på grund av dom oroligheter som pågår där. Red Bull överglänste precis som dom gjorde förra säsongen, Vettel kom på 1:a plats och Hamilton på 2:a. Alonso i Ferrarin kom på 4:e plats. En riktig överraskning var Petrov i sin Lotus Renault som kom 3:a, hans bil verkar vara i topptrim. Synd att Kubica råkade ut för sin rallykrasch annars hade han nog varit ett riktigt hett namn nu. Snön smälter mer och mer för varje dag. Alonso gillar att ligga på trappan i solen där han kan hålla utkik på alla som går förbi, har han tur kanske det går förbi ett par stycken om dagen. När husse var och storhandlade i fredags fick han ett par nya leksaker, en boll med en repstump och en frisbee. Repstumpen på bollen gjorde att han tappade sin sista mjölkhuggtand, det tackar vi för. Han är riktigt duktig att hämta upp frisbeen.
Arbetet med kakling av dusch- och tvättstugan går enligt plan. Nu återstår "bara" att lägga klinkersgolvet. Därefter ska diverse lister och dylikt upp. Jag ser fram emot att få tvättstugan i ordning igen, för närvarande är den ihopträngd i det ordinarie duschutrymmet.

Häromdagen såg jag ett riktigt härligt klipp på Youtube, visst är dom härliga dom små bröderna.

6 kommentarer:

 1. Så härlig plats Alonso har på trappan. Där är han herre på täppan. Det där med tänder - hund eller babyns kan göra ont. Ha dé!

  SvaraRadera
 2. Vad härligt hundis verkar ha det där på trappan! Ser skönt ut! Här är snö och åter snö ännu. Igår var vi till Sverige, närmare bestämt Stockholm och hälsade på makens bror med familj - och OJ vad mkt längre våren kommit på svenska sidan!!

  SvaraRadera
 3. Nog ser det ljuvligt ut i vårsolen på trappan,han är en riktig myskille.

  SvaraRadera
 4. Regn i Skåne i dag. Men efter hundskolan kör vi ut med husbilen till Bjärehalvön. My har tappat tänder också. Och så har vi hård tränat men hon har egen vilja.

  SvaraRadera
 5. Hahaha! Det blir en lååång väntan för Alonso då :-)
  Men han ser ut att gilla det ändå :-)

  SvaraRadera
 6. gott att kunna ligga på trappen i den begynnande vårvärmen! Extra plus för att det går förbi någon då o då :)
  kaklingen ser tjusig ut

  SvaraRadera