Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

lördag 20 augusti 2011

Idag firar vi Safirbröllop

Idag firar vi 45-årig bröllopsdag, safirbröllop. Vi gifte oss väldigt unga, vi fick till och med skriva till kungs för att be om lov. Som tur var gick dom med på det för några månader efteråt föddes vår förstfödda. Tänk så det var på den tiden, var man inte gifta när man fick barn var man tvungen att få en barnavårdsman utsedd. Ok, det kanske var bra i och för sig men vi kände inte något behov av det.

Till höger är Anders, här med sin gamla barndomsvän när dom hade återträff nu i augusti på sin gård i Vasastan i Stockholm där dom växte upp. Ganska välbevarade gubbar eller hur?

Här är en bild på hela kompisgänget utanför husen där dom växte upp. Anders står i främre ledet nästan i mitten. Hans kompis Ulf står i bakre ledet. Visst är dom gulliga?


Inatt var det cirkus hemma hos oss. Alonso fick för sig att han skulle gå ut när klockan var 4. Anders som är ganska tålig klädde på sig och gick ut. Dom var borta en himla lång tid så jag var tvungen och gå ut och se vad dom höll på med. Det visade sig att Alonso hade fått "spel" han for omkring som en galning på vägen och tomten, han lyssnade inte på några kommandon. Både Anders och jag sprang omkring och gormade och skrek för att få in honom men inget hjälpte. Efter mycket om och men lyckades vi få in honom. Idag var vi tvungna och prata med grannarna för att hör om vi hade väckt dom. Jag hade skrikit "stanna" högt, kanske grannarna trodde att Anders höll på att rymma. Men dom hade inte hört något. Idag är Alonson lite dämpad, han är nog trött efter allt springande inatt.

9 kommentarer:

 1. HEJ! Haha ja jag kan riktigt se för mig hur ni springer omkring där på gården och Alonso far omkring som ett troll :-) Kan precis se för mig hur Bella kunde få sånt spel hon också! Hur gammal är Alonso nu? / ninni i Hjulius bilen

  SvaraRadera
 2. Då får man ta och gratulera! Inte illa med safirbröllop!

  SvaraRadera
 3. Jättegrattis till ert Safirbröllop!
  Festligt att Anders är uppväxt i Vasastan, det är jag Christina också, närmare bestämnt Birkagatan 15. Världen är bra liten!

  SvaraRadera
 4. Inte har My fått stolleryck på natten en. Men roligt att läsa var det att ni jagade hund på natten.

  Nils & Birgitta
  http://carthago.bloggagratis.se/

  SvaraRadera
 5. Christina, Anders har växt upp på Vikingagatan 39-41, vid Solvändan. Han bodde där ända tills vi gifte oss. Själv är jag, Birgitta, från Kungsholmen, närmare bestämt bodde jag på S:t Göransgatan vid Kronobergsparken.

  Ninni, Alonso är drygt 10 månader nu.

  Tack för gratulationerna.

  SvaraRadera
 6. ett stort grattis till er på eran bröllopsdag! Önskar er många lyckliga år till med din "välbevarade gubbe" ;-) nästa stora blir ju guld! För min egen del blir det linnebröllop detta år.

  SvaraRadera
 7. Grattis! Önskar en många härliga år på er fortsatta livsresa!

  SvaraRadera
 8. Stort grattis! Jag önskar er många, många gemensamma år framåt. Ha dé!

  SvaraRadera
 9. Ett litet senkommet Grattis på er bröllopsdag, vi firade 33-årig bröllopsdag på vår resa så vi har några år kvar till safiren.

  Tackar för grattiset till min nya roll som mormor, lite svårt har vi båda med farmor-mormor vad vi är;)

  SvaraRadera