Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

torsdag 18 augusti 2011

Tvättmaskinen har kommit

Igår fick jag min tvättmaskin, den levererades av posten hem till dörren. Leveransen får toppbetyg snabb och effektiv, som det ska vara när man beställer på nätet.

Maskinen väger 12 kg. Den drar otroligt lite ström så det blir inga problem att köra den via omformaren om vi inte har tillgång till el. Jag provade att köra en maskin igår och det gick väldigt bra och rent verkar det ha blivit också. Centrifugen gav också ett oväntat bra resultat, det förkortar ju torktiden avsevärt. Har man tillgång till rinnande vatten, på platsen där man står, finns en slang med för påfyllning av vatten till tvätttrumman. I annat fall får man hämta vatten i hinkar och hälla i. Vattnet värms inte upp i maskin utan det får man reglera med det vatten som man häller i. Jag kommer att köpa tvättmedel som fungerar på låga temperaturer.

Idag ringde dom från posten och meddelade att även däcken som vi köpt via nätet fanns för utlämning. Det var också en himla snabb leverans.

Hitills har våra inköp på nätet fungerat perfekt. Sämre är det med våran nyinköpta elcykel som vi köpte i Trosa, där visade det sig att det var fel på batteriet. Vi har nu lämnat in batteriet och väntar på ett nytt, dessvärre är det problem med leverantören så dom kan inte säga när vi får det nya batteriet. Får vi det inte till vi ska åka får köpet gå tillbaks.

4 kommentarer:

 1. Vi funderar också på att köpa elcyklar. Kul att tvättmaskinen funkar. Ska fundera ett tag till omjag också ska beställa en. Tack för tipset.

  SvaraRadera
 2. Spännande med tvättmaskinen. Kan du inte lägga ut en bild på den och vad den heter? Jag släpar ju på två maskiner, tvätt och separat centrifug,det tar ju en del plats. Kram

  SvaraRadera
 3. Här är adressen med alla data http://cgi.ebay.de/Mini-Waschmaschine-Miniwaschmaschine-Schleuder-Camping-/160606581243?pt=DE_Elektronik_Computer_Haushaltsger%C3%A4te_Waschmaschinen_Trockner&hash=item2564e5f1fb

  Christina, länken finns även i det föregående inlägget vid ordet tvättmaskin.

  SvaraRadera
 4. Tack söta du för all information om tvättmaskinen. Lycka till med er fortsatta vinterplanering, vi blir hemma och bygger garage under senhösten och kommer att följa er med stort intresse. Kram från oss 2

  SvaraRadera