Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

fredag 5 augusti 2011

Vi hamnade i Trosa

Efter Västerås var vi i valet och kvalet vart vi skulle åka, det var ju så fint väder så vi tyckte det var synd att åka hem. Det fick bli Trosa. Vi kom dit när klockan var runt 12 och då fanns det bara en plats ledig på gratisparkeringen. Vi hade tur som fick den för sen kom en massa bilar efter oss. Det märks att Trosa är populärt.

Bakom oss finns en parkering för personbilar, där står en tilläggsskylt som anger att husbilar inte får parkera där men det gör dom ändå, på kvällarna stod det en hel del bilar där. Medans vi var där såg vi inte till några parkeringsvakter.

När vi var i Trosa sist hade dom utförsäljning av Lifebikecyklar, vi var himla sugna på att köpa ett par men vi avstod. Efter vår senaste resa har vi på nytt pratat om att köpa elcyklar men nu hade dom bara en herrcykel kvar som var nedsatt, den fick bli Anders. Han gjorde lite provturer och var helnöjd med cykeln. Nu gäller det bara att hitta en damcykel till ett bra pris. Trosa ska vara glada åt sina husbilsbesökare, den här vändan gjorde vi av med en rejäl slant.

Det blir alltid flera promenadvändor längs med kanalen.


Vid ett tillfälle stötte vi ihop med Joe Labero och med sig hade han tre kändisar som jag inte kommer ihåg namnet på.

På torsdagskvällen var det dags för veteranbilsträff. Det var riktigt häftiga bilar som visades upp.Nu har vi parkerat i Stockholm för en kamratträff. En gammal lek-/ungdomskamrat till Anders som bor i Australien har kommit hit på besök. Imorgon åker vi nog hemåt igen.

5 kommentarer:

 1. vi har bara varit i Trosa en gång, bodde då en natt på campingen och såg inget av staden..lite synd.
  Kommer ihåg att Tuva tyckte att namnet på stan var rätt lustigt, associerade ju med något helt annat

  SvaraRadera
 2. Trosa är en trevlig stad, men det var mycket husbilar där nu. Ha de fortsatt bra!

  SvaraRadera
 3. Vilken mysig tripp ni har haft! Trosa har alltid varit vårt favoritmål även när vi hade båten, nu har vi ju problemet att vi är för långa och för få platser som vi kommer in på tyvärr.Vad roligt med Anders cykel, vi har också pratat om dessa cyklar, hoppas ni hittar en till. Kramar från oss 2 i Figeholm

  SvaraRadera
 4. Trosa är aldrig fel! Absolut en av våra favoritplatser att stanna med husbilen!

  SvaraRadera
 5. Ni verkar ha haft det hur mysigt som helst! Trosa verkar fint! Kanske man borde åka dit nån gång...få se när!

  SvaraRadera