Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 26 februari 2012

Husbilar är bra till mycket

Igår var vi upp till torget för att handla lite. Mitt på torget stod den här husbilen parkerad. Va smart att inreda en husbil till blodgivarbuss.

Igår var det även dags för årets pimpeltävling. Vädret var inte det bästa och isen var för osäker för att gå ut på så pimplandet fick ske från bryggorna. Tyvärr fick jag ingen bild på det. De som inte ville fiska kunde ta sig en tur på den här lilla fina hästen isället.

Det ligger fortfarande en massa is i farleden. Den här bilden tog vi från bilen på färjan.

I fredags var vi hos veterinären för att fixa till klorna på Alonso. Jag berättade då att Alonso har haft lite besvär från sitt bakben efter att han halkat till på vårt hala golv hemma. Veterinären trodde att besvären kom från hans knä och ville undersöka det närmare så imorgon ska vi tillbaka för att eventuellt röntga knät. Det konstiga är att han går och springer som vanligt men ibland när han halkar till med benet så tar han några skutt på tre ben men sen är han som vanligt igen. Det är nog ändå bäst att kolla upp ordentligt vad som är fel. Vi får hålla tummarna på att det inte är något allvarligt.

2 kommentarer:

  1. Husbilar kan vara bra i många sammanhang! :)

    SvaraRadera
  2. Praktiskt med husbil för att ta emot blodgivare! Hoppas det inte är något större fel på Alonso. Är väl för hundar som människor att sträckningar tar tid att läka. Ha dé!

    SvaraRadera