Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

fredag 10 februari 2012

Mycket att titta på

Alonso gillar att sitta eller ligga i fönstren och titta på alla fina djur som kommer till oss, det här är favoritplatsen på nedervåningen. Han blir så till sig när han får syn på något och ofta börjar han då att "yla"....

då går det så här....


Filmen är tagen med min nya mobiltelefon och jag har inte riktigt kommit underfund med den ännu därav det konstiga formatet på filmen.

Här är favoritplatsen på övervåningen.....

idag fick han syn på dom här tre rådjuren, en står på vägen och dom två andra vänder baken till i skogen.

Imorse när vi vaknade var det 17 minusgrader, då blev det ingen lång morgonpromenad fast solen sken så fint mellan träden i skogen.

Här kommer Alonso i full karriär.

"Nej matte nu fryser jag så vi går in."


3 kommentarer:

  1. Våra hundar sitter/ligger i fönstret i trappan upp till övervåningen för att hålla koll på vad som händer där ute. Kanske det går förbi någon älg, rådjur eller räv. Det kan ju också hända att vår granne, dottern, kommer för att ta med hundarna ut på en joggingtur och då blir det livat i trappan.

    SvaraRadera
  2. Vilka fina utkiksplatser han har :-)

    SvaraRadera
  3. Himla vackert ni har det med snön därhemma nu! Alonso verkar ha sysselsättning hela tiden ;-)

    SvaraRadera