Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

fredag 23 mars 2012

Äntligen första tussilagon

Igår hittade jag äntligen den första tussilagon på Alonsos och min promenad. Här tittar den fram mellan löven.

Alonso har fått en till älsklingsplats nämligen på balkongen. Nu när det har blivit varmt och skönt står ofta balkongdörren öppen.

Här kan han hålla koll på vilka som går förbi på vägen. En kul grej han brukar hålla på med är att släppa ut bollen från balkongen, då är det bara för matte eller husse att kuta ner för trapporna och hämta in bollen, det tycker inte vi är så kul.

Vädret är underbart nu, hoppas verkligen att det håller i sig över helgen då vi har tänkt att storstäda husbilen. Kanske vi då också passar på att grilla.

4 kommentarer:

 1. Här nere i Italien har våren också gjort sitt intåg.....då längtar man till den svenska våren och blommorna. Har sett lite påskliljor på några ställen annars är det mest primulan som blommar. Ha det gott i vårvärmen.

  SvaraRadera
 2. Ja tussilagon blommar även här, börjar bli ganska mkt av dem nu. Härligt man blir så glad. även krokusar och snödropparna kikar fram. Han är för söt lilla Alonzo.

  SvaraRadera
 3. Grillning med tussilago i omgivningen låter exotiskt för oss som nyss vant oss vid varma kläder igen!

  SvaraRadera
 4. Första tussilagon är något visst. Jag har dokumenterat vår tidigare. Ha dé!

  SvaraRadera