Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

onsdag 21 mars 2012

Idag har vi verkligen vår känslor

Idag fick vi verkligen vårkänning, solen sken från en klarblå himmel, det var riktig skön värme 12 grader minst i skuggan. Jag såg också de första citronfjärilarna för i år. Tyvärr hann jag inte fotografera fjärilarna utan fick låna bild från nätet.

Anders blev klar med bromsarna, man har mest sett den här sidan av honom.

Efter bromsarna var det dags att ta itu med att byta alla sidomarkeringar som har blivit urblekta. Det var ett riktigt pilligt jobb, Anders svor några gånger.

Under tiden passade Alonso på att ligga och bita på en gren i solen.

Lilla "Grålle" hade hittat en slang som såg intressant ut.

Nu hoppas vi bara på att vädret håller i sig för det återstår att göra storrengöring inne, och delvis ute, av husbilen, vi hade inte lust att pyssla med det när vi kom hem från Spanien i december förra året.

Förra söndagen blev spännande med Formel 1 racet. Det verkar som att Red Bull inte är lika överlägsna som förra året, det bådar ju gott för kommande race. Alonso kom femma, det var ju inte så tokigt när man tänker på att träningen inte gick så bra. Den här helgen som kommer är det åter dags för tävling, den här gången i Malaysia.

Nu pågår cykeltävlingar i Catalunya, dom sänder tävlingarna på Eurosport men idag kan dom inte visa några bilder på grund av ett riktigt snöoväder. Det verkar ju vara omvända världen nu när vi äntligen har fått vår.

1 kommentar:

  1. Visst är det nåt speciellt med våren! Man fylls av förväntan...

    SvaraRadera