Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

torsdag 15 mars 2012

Naturligtvis ska det strula

Vi åkte till Iveco i Järfälla igår för att hämta delarna till bromsbytet i fram, dom hade vi beställt i måndags. Glad i hågen gjorde Anders sig redo för meckandet, döm om hans förvåning när han hade fått alldeles för små belägg. Det var bara att kontakta Iveco igen idag på morgonen, dom kunde inte förstå vad som hänt. Beläggen har dom naturligtvis inte i lager utan dom måste beställa nya igen, med flyg. Har vi tur kanske dom hinner komma imorgon annars får vi vänta till nästa vecka.Under tiden vi väntar skulle Anders byta "band" som håller upp bränsletanken. Det strular naturligtvis också. Det första bandet fick han dit men det andra sitter så himla tajt så man kommer inte åt. Förmodligen måste han lossa tanken, men det får vänta ett tag. Idag var det ganska kallt att mecka, det kanske blir bättre i helgen.

Det kanske inte är så konstigt att verkstäderna tar bra betalt för det strular nog för dom också särskilt när allt är så tajt att komma åt.

2 kommentarer:

  1. Trist att det ska strula, men det blir nog bra till slut :-)

    SvaraRadera
  2. Trist att det inte blir riktigt som man planerat men eftersom Anders verkar händig fixar det sej nog :)

    SvaraRadera