Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

lördag 31 mars 2012

Redo för nya äventyr

Igår vinkade vi av sonen och hans familj inför deras resa till Italien. Barnbarnet ska träna Supermotard på lite olika banor i Italien, de har sällskap av ett gäng likasinnade. Här är en bild från senaste resan i Italien. Vi håller tummarna för att hans nyopererade, i december 2011, knä ska hålla.

Påfyllning av vatten i sista stund.

Själva har vi slutfört städningen av husbilen invändigt. Vi har haft på överdragen på dynorna, vissa av familjemedlemmarna brukar komma in ganska smutsiga så det gäller att vara garderade.

Sängarna är bäddade med nya överkast.

Alonso anpassade sig direkt genom att inta sin favvoplats.

Alonso passade på att leka lite med sina kompisar innan dom gav sig iväg.Idag har vi haft riktigt busväder, snö, kallt och blåst. Ska bli skönt att ge sig iväg.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar