Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

tisdag 13 mars 2012

Husbilen inne på reparation

Nu har meckandet med husbilen dragit igång. Det är tur att man har duktiga meckar i släkten, i helgen parkerade vi hos sonen. I första hand var det grenrörspackningarna som skulle bytas men såklart ska det ju alltid strula. Två pinnbultar som håller grenröret gick av, hjälp tänkte vi ska det bli en stor motorrenovering. Som tur var gick bultarna att borra ur.

Det är tur att man har en duktig meck, kan man lyckas att få ihop dom här delarna till en supermotardhoj då är man nog ganska duktig.

Här har även Anders stuckit ner huvudet under motorhuven.

När man ändå håller på är det lika bra att byta bromsbeläggen i fram, nu väntar vi bara på dom delarna innan förhoppningsvis allt är klart. Om tre veckor ska den besiktas och då måste den godkännas för då har vi planerat att ge oss iväg söderut igen.

På parkeringen har vår bil sällskap av sin märkeskompis.


Måste avsluta med en fin bild på vår gullis.

Nu är det inte mycket snö kvar på marken, det har även blåst rejält så förhoppningsvis är isarna på väg bort.

3 kommentarer:

 1. Visst är det härligt att snön försvinner och man kan hålla på att fixa med sakerna ute. Vårat Annex får stå kvar i tältet ett tag till, Jakob måste bli kvitt sina kryckor först! Längtar tills man kommer ut på vägarna igen.
  Hälsn Yvonné

  SvaraRadera
 2. Vad är en MAN jo en som kan motormecka, menar jag! Numera tror jag att kvinnor ser upp till män som kan IT ;-) Himla fin stilbild på Alonso!

  SvaraRadera
 3. Tur att ni kan göra mycket själva! På verkstäder brukar det bli dyrt att bara öppna dörren. ha dé!

  SvaraRadera