Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

tisdag 6 mars 2012

Fina dagar men kalla nätter

Alonso halkade ju och fick besvär i sitt knä för några veckor sedan. Han har fått tagit det lite lugnt nu, inga långpromenader, men han skuttar på bra och peppar peppar har vi inte sett att han haltat eller hoppat på tre ben på länge.



Återigen har det varit fina dagar, sol och klarblå himmel. Tyvärr så har nätterna varit ganska kalla så snösmältning har det varit sämre med. Nere vid Linanäshamn är det vackert dessa dagar, men ack så lugnt inte en människa ser man till skillnad mot på sommaren.



Det har bildats en fin is nu men förmodligen är den inte så tjock, jag törs i alla fall inte ge mig ut på den. En ränna har det varit in till ångbåtsbryggan men den har fryst till igen. Visst är det vackert över fjärden?



Nu pågår planering och förberedelser för fullt för sonens familj som ska åka till Italien för träning inför Supermotardsäsongen 2012. Här är en bild från förra året i Italien. Vi håller tummarna för att hans knä håller som han skadade förra året, dock inte när han åkte supermotard. I motsats till Alonso opererade han knäet i december.

Medans jag nu har suttit och bloggat har Anders suttit vid tv,n och tittat på cykeltävling från Frankrike. På ett ställe stod husbilarna tätt utefter tävlingsvägen. Fy sjutton vad avundsjuka vi blev, varför är inte vi där nu? Men men vi kommer snart....

3 kommentarer:

  1. Ja, folk reset hit och dit och folk har semester till höger och vänster på jobbet också och jag väntar snällt till min semester i april. Uj. Känns långt dit

    SvaraRadera
  2. Hpller tummarna för att Alonso blir helt bra i sitt ben. Det är tråkigt när våra fyrbenta vänner inte är helt bra.

    Hälsningar från Anitha ,Bertil och Nizze.

    SvaraRadera
  3. Alonso "filmstjärnan" promenerar rätt fint ser vi! Italienfararna önskas trevligt träningsläger. Gärna Fr cykeltävlingar, har dock aldrig kunnat tajma dom när vi är därnere utan det blir hemma i TV-fåtöljerna när vårt väder är fint hemma ;-[

    SvaraRadera