Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 22 april 2013

Har vi en knasig hund?

I helgen var det riktigt vårväder, vet ni vad vår tokiga hund gör då? Jo han går och lägger sig raklång i snödrivan som finns kvar i diket. När jag säger raklång så menar jag också raklång, frambena spretar ut på var sida om huvudet och bakbena sträcker han också ut så hela underkroppen ligger tajt mot snön. Kan det verkligen vara skönt när vi bara letar efter att få sträcka ut oss i värmen i solen?
Vårt staket har verkligen tagit stryk av snön i vinter, här har vi fått plocka bort några trasiga sektioner.


Äntligen var det tillräckligt varmt för att tvätta husbilen. Den var rejält smutsig. Alla gardiner, överdrag och överkast är nu tvättade. Vi har börjat med att storstäda inne i husbilen men det kommer nog att ta sin tid för alla skrymslen och vrår ska städas ur.


Idag när jag tog mig en lite närmare titt i trädgården blev jag lite förbryllad. Vi brukar ju ha många råddjur som hälsar på hos oss och jag tror att dessa små högar som ligger under äppelträden kommer från dom.


En bit därifrån hittade jag den här högen. "Kulorna" ser nästan likadana ut men på den nedre bilden är dom mer än dubbelt så stora. Vi har även haft älgar på vår tomt men det kan väl inte vara avföring från dom eller??? Eller är det så att det på den övre bilden är avföring från hare och den nedre från råddjur? Kan nån hjälpa mig att reda ut detta. Om man jämför med löven så får man en uppfattning om storleken.


Söndagen blev trots det fina vädret lite deppig, det gick nämligen inte så bra för Alonso i helgens race, han hade problem med bilen vilket gjorde att han kom efter. Vettel vann och Kimi Räikkönen kom åter tvåa, bra gjort av honom.  

8 kommentarer:

 1. Alonso bara visar att han vill vara hemma i Norden, när det är vinter. Visst har ni haft älgar inne på gården. Ha det gott.

  SvaraRadera
 2. Hehe ja lite småknasig måste han ju vara ;-) Eller så är han bara lite varm av sig :-)
  Själv älskar jag sol och värme så jag föstår inte alls er voffs som njuter av snön.

  SvaraRadera
 3. Visst är han lite knasig. Men är man så gullig får man var det om man vill. Han tycker nog att han varit i värmen så länge och har saknat snön. Alla hundar gillar ju snö, men att gå och lägga sig på magen i den är lite att gå till överdrift. Älgar på besök, är väl kul? 3 M

  SvaraRadera
 4. Helt klart har ni en knasig hund. Anni ville inte ens gå i snön som låg kvar i vår trädgård.

  SvaraRadera
 5. Hahaha! Han är festlig den hunden. Han måste väl svalka av sig efter all Spanienvärme.
  Visst var det synd om Alonso och även Webber, fast Raikkonen unnar vi väl att komma på prispallen.

  SvaraRadera
 6. Alonso vovven är speciell, kul han har förmågan att vara sig själv!

  SvaraRadera
 7. Kan tyvärr inte hjälpa dig med djurspillningen. Ja nog har ni en konstig hund alltid som hellre gillar kylan än solvärmen :) Ser att det är samma problem hos er som hos oss, bloggen uppdateras inte. Av ren slump gick jag in och kollade varför det var så länge sedan som du bloggade, och får se att det var minsann inte så länge sedan. Ser att inte heller min blogg uppdateras hos dig. Har sett samma sak även på Wordpress.com så det kan inte bara vara blogger.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Har sett det också att din blogg inte uppdateras på min sida. Jag har nu prövat på att ta bort dig från min blogglista och lägga in dig på nytt, få se om det hjälper. Det verkar som att min blogg uppdateras på din sida nu.

   Radera