Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

torsdag 25 april 2013

Man blir bara lyckligare och lyckligare...

Tänk att man kan bli lycklig över så små saker? Idag på min hundpromenad fick jag äntligen se vitsippor utslagna, oh va härligt.


Häromdagen hade jag sett blåsippor och tänkte då, undrar hur länge det dröjer innan vitsipporna kommer? Jag behövde inte vänta många dagar. Nu kommer väl fler växter i rasande fart.


Dom här blommorna såg jag också i ett diket, är det månne någon typ av scilla?


Dom här små liven blir man också glad över att träffa på när vi tar vår promenad. Det är barnbarnens fina raskatter, dom bor grannar med oss. Alonso älskar att leka med dom och dom tycker tydligen att det är lika kul att leka med Alonso för när vi går förbi så kommer dom ofta springande emot oss. Det här är Leo....


och det här är Minou. Är dom inte fina, nämnas kan att dom är nästan lika stora som Alonso.


Idag har vi haft klarblå himmel och lite blåst, tidigare har det blåst ganska mycket ett par dagar. Enligt prognosen ska det bli lite sämre väder nu, vi hoppas att dom har fel. 

9 kommentarer:

 1. Håller med om att det är härligt när man ser att blommorna slår ut vart efter som dagarna går.
  Vilka fina katter.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hoppsan min kommentar hamnade på det tidigare inlägget.

  SvaraRadera
 3. Visst blir man glad över minsta lilla blomma man ser. Snygg plattsättning, den har jag inte sett tidigare. Kram.

  SvaraRadera
 4. Ja, katterna är verkligen jättefina! Kul för Alonso med lekkamrater så nära :-)

  SvaraRadera
 5. Ja nog är det härligt med alla vårtecken! Ha en bra helg!

  SvaraRadera
 6. Vårtecken är underbart o dom kommer nu i rask takt, håller med att de ger lycka! Verkligen fina katter som lekkanrater har Alonso.

  SvaraRadera
 7. Det är väl underbart att man kan bli lycklig av sådana saker. Det är väl så det funkar med oss nordbor att. När våren äntligen kommer då vaknar inte bara blommorna upp utan även vi och då kommer de här underbara lyckokänslorna när vi ser alla vårtecken. Vi har packat in våren i bagaget och släpper ut den helt när vi landar hemma de första dagarna i nästa vecka. Ha det så skönt! Kram 3 M

  SvaraRadera
 8. Något märkligt är det med alla vårblommor på en gång. Idag såg vi den första lilla gullvivan.

  SvaraRadera
 9. Jag brukar säga "han man lite att vara glad över kan man glädjas över mycket" Det stämmer så bra på det allra mesta Framförallt vårblommor - då blir jag också lycklig över en liten färgklick :)

  SvaraRadera