Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 15 april 2013

Livsandarna börjar att återvända...

Jag måste erkänna att det känts himla deppigt att komma hem från Spanien och få se att det fortfarande var sträng vinter här. Snön låg djup och isarna på vattnet var tjocka. Jag har inte ens haft lust att blogga, har bara orkat läsa andras bloggar som fortfarande var kvar nere i värmen. Nu börjar det dock kännas lite bättre.

Häromdagen när jag gick morgonpromenaden med Alonso hördes ett ljuvligt ljud, vem kan motstå när det porlar i dikena. Ett par dagar nu har jag till och med njutit av regnet, idag har det regnat mest hela dagen. Man kan nästan se hur snötäcket blir mindre och mindre för varje timme som går. Nu vill jag ha vår!!!


En annan sak som man blir extra glad över är när man får se ett spännande Formel 1 lopp, i helgen gick racet i Kina. Gissa om vi hejade när Alonso gled i mål som 1:a.


Som god 2:a kom Kimi Räikkönen och det är ju också himla kul. Han återvände ju till Formel 1 förra året efter att ha varit borta ett par år. Det gick inte så bra för Red Bull, Webber fick bryta och Vettel kom 4:a.


Imorgon ska vi besikta husbilen, då får vi hålla tummarna att allt går bra.

4 kommentarer:

 1. Vi håller tummarna, egentligen tror vi inte det behövs! Vår i Skåne idag +18,3 gr, fantastiskt skönt!

  SvaraRadera
 2. Jag kan inte krypa under stol med att det faktiskt är helt otroooligt skönt att ha sitt boenden här nere i Spanien på heltid. Vintern kan man hälsa på på sina egna villkor.
  :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Håller med dig. Vintern ska man åka till när man vill.

   Radera
 3. Han är fokuserad, "vår" Alonso. Kul att han vann......igen! Webber har haft lite otur på sistone, men han kommér nog igen.
  Lycka till med husbilen!

  SvaraRadera