Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

fredag 27 december 2013

Vädret har varit omväxlande i jul..

Nu är julhelgen över för den här gången. Vädret har varit minst sagt omväxlande.

Igår när vi gick runt på campingen fick vi se vad stormen häromdagen har orsakat. Det här "partytältet" hade stått framför husvagnens förtält, det hade sen blåst över husvagnens tak och delvis hamnat i ett bakomvarande träd. Vagnen verkar vara en som står uppställd året om men nu fanns inga som bodde i den. Dom blir nog förvånade när dom kommer tillbaks till campingen.


Annars började det bra, det var strålande väder dagarna före jul. Då var det skönt att sitta ute och äta.


Julaftonsmorgon var även den fin. Dagen började med att campingens tomtar/pesonal kom och delade ut juklappar. Vi fick en flaska Brut och en förpackning med godis/kakor. Det är ett trevligt initiativ av campingen tycker vi.


Vi var lite osäkra dagarna före jul om vi skulle kunna sitta ute vid vårt "julbord" men det gick utmärkt, vädret var med oss. Även våra små vovvar njöt av godsaker från jultallrikarna, Alonso befann sig som vanligt under bordet.


Gissa om vi längtade efter barn och barnbarn när vi fick det här fotot hemifrån deras julaftonsfirande.


På juldagen regnade det hela dagen så då blev det en innesittardag, därefter kom blåsten. Igår var det åter strålande sol men fortfarande ganska blåsigt. Idag är det lite molnigt men blåsten har avtagit.

Vi har ett par kompisar, Christer och Lisa, som har sin husvagn på campingen i La Manga. Så här fint har dom pyntat framför sitt förtält.


Såna fina grisar ville ju vi också ha så Anders har hållit på och knåpat i flera dagar och här är resultatet. Jag måste nog säga att Lisas grisar är gulligare.


Nu får vi hoppas att det inte blir några fler stormar för det tycker vi inte om, det får gärna regna någon gång då och då för det gör att det regnar rent på gator och trottoarer, men blåsten kan vi vara utan.

6 kommentarer:

 1. God fortsättning, det ser trevligt ut att kunna sitta ute och äta julmat.
  Trevligt initiativ av campingen med julklappsutdelning.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Vi har också skiftande väder. Den enda trösten är att det blir grönt och fint efter regnet! Ha en god fortsättning! Elisabeth

  SvaraRadera
 3. Nämen, det var väl onödigt att skicka en julbild hemifrån ha-ha ;-) Det vore nog ändå värre om dom inte gjorde det man vill ju trots allt veta/se att dom har det bra :-) Kram God forts på helgerna från Roquetas

  SvaraRadera
 4. Vädret är inget som gåt att påverka, gäller bara att gilla läget och göra det bästa av situationen och det kan jag se på bilderna att ni gör. Önskar er ett gott slut på året.

  SvaraRadera
 5. Än så länge är det familjen, barnbarnen och tyvärr jobbet som hållit mig borta från södern över julhelgen. Jag förstår att ni saknar era kära. Jag är förvånad över att ni har så mycket tomtar och julpynt. Kram & God fortsättning.

  SvaraRadera
 6. Vad MÅNGA tomtar det kom till er - ni måste ha varit väldigt snälla :-)

  Kram och GOTT NYTT ÅR!

  SvaraRadera