Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

tisdag 3 december 2013

Motivlack eller motivlack...

Dom här häftiga bilderna fick vi från vår son, det var en bil som hade kommit till varvet på Ljusterö som hade de här häftiga motivlacken utav Schumacher. Det hade varit fräckt att ha dom på husbilen....men nu får vi ju vara nöjda med att ha hans konkurrent Alonso på bakstammen och det är ju inte fy skam det heller.


Nu har vi haft några dagar med lite sämre väder, med undantag för igår som var soligt. Imorgon, och flera dagar framöver lovar dom dock sol. Vi hoppas att det stämmer.

Idag har vi lekt "groomer", Alonso har fått ett härligt bad i husbilen med efterföljande trimning av pälsen. Nu är han riktigt stilig och luktar som en prins.

5 kommentarer:

 1. Jättefräcka motivlackeringar bå varvsbesökaren! Fiin Alonso ser ut efter shamponering o frisering, han är en riktig charmör o klär Concorden perfekt!

  SvaraRadera
 2. ja det var fina motivlakeringer jag gillar det ...inget er umulig bara pengerna som bestemmer hva man vil ha på husbilen

  SvaraRadera
 3. Det går ju att fråga Alonso om han tycker att ni ska komplettera bakstammen med en bild på hans nya F1-bil inför säsongen 2014...

  SvaraRadera
 4. Jag tycker allt att Alonso är snyggast :-)

  SvaraRadera