Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 3 mars 2014

Alonso har flyttat ut....

Så här brukar det se ut hos oss på nätterna, Alonso sover i våra sängar. Men nu har han tröttnat på oss när vi nu har hostat i en massa nätter. Först blev Anders förkyld och sen jag, Birgitta. Då flyttade han ut från vårt sovrum på nätterna.


Han har full koll på oss och säger att så länge det är ett sånt himla liv i sovrummet på nätterna så fortsätter han att sova i "vardagsrummet".....


där är det åtminstone tyst och lugnt. 


Vi hoppas att han snart flyttar tillbaks igen för det känns lite tomt i sängen utan honom.

Senaste dagarna har det blivit ett rejält omslag i vädret, det har blivit mycket varmare på kvällar, morgnar och nätter. Det är vår i luften nu, pollen flyger omkring i luften och bladen har börjat slå ut på dom nedklippta träden på campingen och många nya blommor har slagit ut. Vi börjar även märka en viss omsättning på platserna, minst 5 bilar med svenskar har lämnat campingen och några till kommer nog att lämna inom någon/några veckor, vi planerar att åka norrut runt den 20-22 mars.

7 kommentarer:

 1. Hoppas att ni kryar på er snart och får tillbaka Alonso i sängen.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Förstår Alonso ha-ha ;-) Samtidigt är det ju bra att ha honom nära när ni ska "on the road again". Hur skulle det vara med en gemensam kvällsmiddag 23 Mars på Spätzle Fritz ställplatsen? Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi kan väl höras av lite närmare senare så får vi se om datumet stämmer för oss båda. Kram

   Radera
 3. Jag hoppas ni kryar på er! Både för Alonso och er skull! Elisabeth

  SvaraRadera
 4. Hur har det gått med Pinjelarven och Alonso? Ni har klarat er bra kan jag förstå. Är de borta nu+

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja jag tror att alla är borta nu åtminstone i dom här trakterna. Längre norrut kan dom förmodligen ramla ner senare på grund av väderleken. Alonso slapp träffa på några som tur var.

   Radera