Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 23 mars 2014

Här blir vi kvar ett tag...

Nu har vi legat några dagar på ställplatsen San Antonio och vi trivs väldigt bra. Värdparet är väldigt trevliga och serviceminded. Just nu är vi 6 svenska ekipage här och det finns även många norrmän, stämningen är trevlig. Häromdagen cyklade vi till Altea, jättefina cykelvägar dit. Omväxlande cyklar vi till Albir dit det också är fina cykelvägar. Idag blev det en tur till marknaden i Albir för att handla grillad kyckling med strips.


Igår cyklade vi till naturparken Serra Gelada. Det är ett jättefint område med asfalterade promenadstigar i ett naturskönt område. 


Utsikten mot Benidorm, Albir och Altea är imponerande.Här hade en segelbåt hittat en fin  vik att ankra i.


Promenadstigen leder till en fyr, men dit orkade jag, Birgitta, inte gå. Anders har bestämt sig för att ta en prommis dit en annan dag utan mig.


Eftersom vädret inte är så bra norrut ännu så blir vi här ett tag till. När vi åker härifrån beror på vädret, men det går absolut ingen nöd på oss, här finns mycket att hitta på.

2 kommentarer: