Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

lördag 22 mars 2014

Mot nya mål..

I torsdags var det dags att lämna camping El Raco i Benidorm efter 150 dagar där i vinter. Vi anlände till campingen den 23 oktober efter att ha lämnat Sverige den 16 oktober. Här hade vi packat ihop allt och var redo för "take off".


Vart vi skulle åka berodde helt och hållet på vädret. Eftersom det nu var ganska dåligt väder uppe i Frankrike efter att tidgare varit både varmt och soligt bestämde vi oss för att stanna här nere i Spanien ett tag till. Därför blev resan inte särskilt lång, endast några kilometer. Här är vår nya plats, vi ser Medelhavet mellan husbilarna på ställplatsen.


Det blev San Antonia Camperpark som ligger mellan Albir och Altea.


Ställplatsen ligger precis vid Medelhavet, endast en väg emellan.


Stranden här består av småsten, det gör att havet får en så otroligt vacker turkosblå färg, tyvärr framkommer färgen inte riktigt på bilderna.När vi gick en liten prommis mot Altea hittade Alonso en trappa ner till vattnet.


Då måste han ju naturligtvis gå ner och bada för det har han inte fått gjort på länge och gissa om han trivdes. Nu när vi är ute och går springer han mot trappen, han vet precis var den ligger, och vill ner och bada varenda gång.


Eftersom vädret fortfarande är dåligt uppåt så kommer vi att stanna här ett tag till. Platsen är fin med toaletter, duschar, disk- och tvättmöjligheter. Vi betalar 15 euro per natt, om man stannar mellan 1-15 dagar, men då ingår ingen el, elen kostar 0,45 euro per kwh, gratis WIFI ingår.

5 kommentarer:

 1. Vad härligt vädret ser ut att vara! Vi fick ju en extra sväng vinter här, men idag har det känts lite vårigt med sol :)

  SvaraRadera
 2. OK vi är "on the road" från i morg bitti! Ha det gott alla 4:a/Kram

  SvaraRadera
 3. Ser ut att vara en fin ställplats, fint väder har ni oxå. Här regnar det.....bättre nästa vecka. :)

  SvaraRadera
 4. Hej, undrar om det är gott om plats på ställplatsen nu eller??? Har en 9m concorde!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det finns flera stora platser lediga nu i alla fall.

   Radera