Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

fredag 28 mars 2014

Landat i Peniscola/Benicarlo..

Imorse lämnade vi San Antonio camperpark, vi har trivts väldigt bra där om det inte vore för det utsatta väderläget. Så fort det blåste lite grand så kändes det kallt och rått från havet, skulle inte kunna tänka oss att stå där för övervintring, annars är det en mycket välordnad och trivsam ställplats. Värdparet är mycket vänliga och serviceminded.

Vi hade tänkt att stanna kvar ett tag i området och begav oss därför till Calpe och till ställplatsen som finns där, det visade sig att det inte fanns någon plats för vår husbil som är cirka 9 meter lång, dom har endast 5 platser för långa fordon, så vi fick åka vidare.

Nu ligger vi på camping Vizmar i Peniscola, vi tyckte inte det var någon ide att kolla om det fanns plats på La Volta, är för bökigt att ta sig in där och risken att det skulle vara fullt var stor. På den här campingen finns ett lättillgängligt område för husbilar och det är ganska billigt också, 10 euro inklusive 10 amp el. imorgon far vi vidare.

4 kommentarer:

 1. Hoppas ni får en fin tur hemåt

  SvaraRadera
 2. Anders och Birgitta,

  Har ni några koordinater till denna camping i Peniscola ?
  Laddar ni för F1-racet på söndag ???
  Det gör vi, även om det gick dåligt för Marcus Ericsson i dag på den fria träningen !!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Camping Vizmar ligger på samma väg som La Volta 350 meter närmare från havet räknat. Just nu väntar Anders på att få se kvalificeringen sen far vi vidare och laddar för racet imorgon.

   Radera
 3. Ha en bra resa norrut! Elisabeth

  SvaraRadera