Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

fredag 7 mars 2014

Äntligen nere vid havet igen....

Anders och jag har ju varit förkylda så vi har hållit oss mycket runt husbilen. Igår var det äntligen dags för att bege oss ner till playa Levante, det har vi längtat efter. Vädret har varit kanon nu flera dagar, sol och ingen vind.


Måste gå ner till havet, tur att det finns brädor att gå på.


Här är beviset på att jag badade.


Vad dom här gubbarna i grodmansdräkt höll på med vet jag inte, en låg och flöt i vattnet och en var uppe på stranden, det var nog fler som undrade vad dom höll på med.


Medans jag "badade" höll Anders och Alonso koll på vad som utspelade sig på Tiki Beach, där var håll igång som vanligt.


Idag cyklade vi ner till playan igen, den här gången till gamla stan och tapasbaren. Det blev två tapas var och varsin kall öl. Här var det ytterligare några tappra som badade.


Vi gick upp på "balkongen", nu kan man se att dom tagit bort byggkranarna från tvillingtornen, börjar dom månne bli klara?


Nedanför balkongen var det en tapper kvinna som simmade ut i vattnet, den lilla badstranden är så fin.


Ingen kan väl undgå den klarblå himlen, ljuvligt.

Nu har det kommit ytterligare svenska bilar till campingen men i början på nästa vecka beger sig några härifrån. Många norrmän har anlänt hit senaste dagarna, nästan bara stora bilar. Undrar om dom är på väg hemåt eller om dom kommer för att stanna en tid?


4 kommentarer:

 1. Nu ser det som mitt i sommaren, fast bara mindre med folk på stranden Kram & Må gott

  SvaraRadera
 2. Härligt med hav och strand! Idag har vi faktiskt vaknat till lite sol i Sthlm, känns lovande :)

  SvaraRadera
 3. Jovisst, man kan aldrig se sig mätt på den blå himlen, vi har det verkligen skönt härnere i Spanien! Skönt ni kryat på er tror Alonso gillar o komma iväg på utflykt också ;-)

  SvaraRadera
 4. Fina soliga bilder. Modigt att bada, inte kan det vara såå många grader eller?
  Kram

  SvaraRadera