Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

onsdag 12 mars 2014

En sån vill vi ha........

men hur ska vi få med den i husbilen?

Den här tuffa triken såg vi här på campingen även förra året. Det är ett äldre tyskt par med två små hundar som äger den. Dom har ett släp efter husbilen där den får plats. När dom är ute och åker så sitter frun i en av sätena där bak och på det andra sätet har dom hundarna i en korg. Man hör på lång väg när dom kommer, dels är motorljudet speciellt och sen har dom en ljudanläggning som låter lång väg.


Avgasrören går inte av för hackor.


Växelspaken är inte dum den heller.


Den är utrustad rikligt med lampor.Vore häftigt att åka omkring på, och tänk då skulle jag, Birgitta, inte behöva vara rädd för att välta i rondellerna. Men sen är det ju det där med hur vi ska få med den, vi har ju inget drag på husbilen och i garaget lär den ju inte gå in, nån som har något förslag?

4 kommentarer:

 1. Det var en mäktig Trike må jag säga!!
  Men ett hjul för mycket !!
  Idag hade jag Premiärrunda på min stora!!

  Underbart va det,tidigt i år faktiskt.......

  SvaraRadera
 2. Sätt drag på Concorden, enkelt gjort i Schlüsselfeld-Achbach, dom har väl färdiga kit rill alla våra modeller. Vårt kostade SEK 8000, år 2010.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyvärr inte så lätt på vår bil, man måste förstärka balkarna under och det skulle kosta någonting mellan 25-30 000 kr.

   Radera
 3. Den hojen ser läcker ut, men vill inte ha den ändå. Den väcker för stort intresse.

  SvaraRadera