Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 9 november 2014

Ny camping söder om Benidorm

Nästa vecka öppnar en ny camping, Camping El Torres, den ligger mellan Benidorm och Villajoyosa. Vi tog en tur dit för att se hur den såg ut, om det kan vara ett alternativ till El Raco, här kommer lite bilder därifrån.


Här ser man reception och platserna närmast receptionen. Platserna direkt till vänster om receptionen kommer nog att utrustas med stugor. Platserna ovanför räknas som första rad och vad vi förstår är dom lite dyrare eftersom man har utsikt över poolen och ner mot havet.


Poolen ligger mellan receptionen och stranden.


Här ser man en glimt av havet men det är en hel del stora träd som skymmer utsikten.


Man får inte ha hundar varken på stranden eller strandpromenaden men dom är tillåtna inne på campingen med undantag för poolområdet, restaurang och bar.


Här är en bild tagen nerifrån stranden och upp mot campingen.


Det kommer nog ta lång tid innan det blir någon grönska mellan platserna. Det är tydligen 3 kategorier av platser, närmast syns de största och det första vita servicehuset.


De små servicehusen ligger på rad utefter denna "gata".


Vi skulle nog inte välja denna camping eftersom den ligger mitt ute i "ingenting". Ska man in till Benidorm eller Villajoyosa behöver man nog bil eller moppe/vespa, cykla är nog på gränsen. Om man dessutom ska till Benidorm så kommer man enligt vår mening på fel sida om gamla stan eftersom vi föredrar Levantesidan. Prismässigt verkar den också vara dyrare än El Raco. Den kanske skulle kunna vara ett alternativ om man tycker om att ligga still på campingen.

4 kommentarer:

 1. Vi skulle inte trivas på en sådan camping. Vad ni är rörliga ni med lillbilen och kan se er omkring.
  Allt bra med er hoppsa vi
  Nisse &Birgitta

  SvaraRadera
 2. Kul att läsa och se om den nya campingen. Ni är flitiga ni två.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Det ser onekligen lite kalt och nästan lite tråkigt ut på bilderna från den nya campingen.

  SvaraRadera
 4. Lockar inte,men som tur är, är vi ju olika.Elisabeth

  SvaraRadera