Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

fredag 14 november 2014

Onsdag marknadsdag, sen maskeraddag...

Onsdagar och söndagar är marknadsdagar här i Benidorm. Marknadsområdet är jättestort och ligger inte långt från vår camping. Frukt och grönsaksstånden är imponerande, den här gången köpte vi 5 kg apelsiner för 3 euro, en stor jättegod melon och ett par fina bifftomater.


Det är mycket folk som trängs mellan stånden.


Den stora Fiestan i Benidorm är nu över, tack och lov säger Alonso som inte gillar alla smällare. Vi har inte kunnat vara nere vid stranden eller i stan utan har fått hålla oss i närheten av campingen för att Alonso inte skulle bli så orolig. Direkt efter Fiestadagarna var det maskeraddag för engelsmännen. Då klär dom ut sig och håller fest nere i "engelskkvarteren". Nere i engelskkvarteren är det för stökigt för Alonso så vi brukar ta en öl på puben Union Jack och titta på alla som går förbi. 

Här var ett gäng supermariogubbar....


följd av några piratdamer...


sen kom dessa nunnor. En av nunnorna såg dock lite annorlunda ut, bakifrån såg man nästan hela rumpan och det var ingen nunnerumpa kunde vi konstatera.


Den här damen hade någon form av tomtedräkt och till det stövlar med sylvassa klackar. Undrar om hon kunde gå i dom senare på kvällen?


Våra svenska grannar på El Raco, Kjell och Solveig, fick med mycket finare bilder i sin blogg. Här kan du se dom bilderna.

Nu följer nog en period med lite lugnare dagar om det nu kan bli det i Benidorm.

3 kommentarer:

 1. Kan tänka mig att det är lite kul att sitta och titta på hur dom är utklädda. Somliga bättre än andra om man så säger:-)
  Kram

  SvaraRadera
 2. Det är mycket som händer hos er!! Elisabeth

  SvaraRadera
 3. Härligt med marknad där man kan handla färsk frukt och grönsaker

  SvaraRadera