Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

lördag 29 november 2014

Utflykt till Altea Hills

Igår åkte vi upp till Altea Hills som ligger en bit utanför Benidorm. Det är ett område med en massa häftiga villor uppe längs med bergssidan. Här kan ni se mer bilder.

Man har en jättefin utsikt över Altea och Albir och man skymtar skyskraporna i Benidorm.


En massa villor ligger utefter bergssidan, tänk vad häftigt och se denna utsikt varje dag.
Nackdelen är väl att det är bökigt att åka upp för dom branta backarna, bil är ett måste om man bor här och det är långt till barer, restauranger och affärer men det kanske man inte behöver om man bor här, då kanske man har en butler som fixar maten och har en massa gardenpartys för sina vänner. Men vet i sjutton om jag skulle trivas med det livet. Har hört något rykte om att Julios Inglesias har eller har haft hus här. Vet inte om det kanske var den här villan?


3 kommentarer:

  1. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

    SvaraRadera
  2. Vilka fantastiska bilder och utsikten är underbar. Det byggs tydligen hela tiden däruppe..

    SvaraRadera
  3. Fantastiskt 'flitig fotograf' ;-)) Jo nog é de tur att man har ett val i 'nästa liv' man måste ju ha drömmar sägs det! Ha en gó Advent på er hela familjen.

    SvaraRadera