Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

onsdag 19 november 2014

Trivs våra små troll så trivs vi.....

Häromdagen gick jag förbi en utav de svenska bilarna, de har en liten vovve som heter Selma och hon höll på och badade i en liten fin pool. Hon såg så rolig ut när hon kastade i leksaker i poolen och skuttade i och hämtade dom. En sån måste Alonso också få för han älskar ju att bada tänkte jag och gick därför ner till en av affärerna utefter gatan och köpte en. Här håller han på att nosa på sin grymtande gris.


Här ligger det andra lilla trollet och myser, då är väl matbordet en lämplig plats tycker i alla fall hon.Själva myser vi lite extra när vi kan sitta på en restaurang med utsikt över havet och strandpromenaden där det alltid händer något. 


Det är fortfarande en hel del som badar men "dragbanan" har nog dragit igen för vintern. Men den skulle vi ändå inte åka så det gör ju inte så mycket.


5 kommentarer:

 1. Härligt med egen pool för Alonso, det kan vara gott att svalka mage och tassar när värmen trycker på .....

  SvaraRadera
 2. Egen minipool för hunden var en bra idé, det ska vi testa nästa sommar.

  SvaraRadera
 3. Åh såå mysigt att kunna få bada när han vill hihi
  Kram

  SvaraRadera
 4. Så mysigt med egen pool för Alonso! Ha dé fortsatt gott! Elisabeth

  SvaraRadera
 5. Heja Alonso som blivit med pool, det unnar vi honom m a p sista tidens heta väder :-) Grålle kanske vill bli kompis på allvar nu med A?

  SvaraRadera