Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

fredag 27 februari 2015

Har sommaren återvänt nu?

Nu har vi haft flera härliga varma dagar, dock lite blåsigt. Har värmen kommit för att stanna nu?

Igår cyklade vi ner till stranden och där låg många och solbadade, förutseende nog hade flera tagit med vindskydd för blåsten.


Det var full fart på barer och restauranger.


Vi besökte "Cayman" för att inta en lättare lunch. Stället har varit stängt en tid för restaurering men nu hade dom öppnat igen. Man har en härlig utsikt över stranden och havet.



När vi satt och åt kom servitrisen och frågade om hon även fick ge Alonso lite godsaker och det tackade han naturligtvis inte nej till. Hans "bordskick" var väl inte det bästa, han plockade ut lite grönsaksbitar och la på golvet så det blev till att städa lite efter honom.


Mätta och belåtna njöt både husse och Alonso i solen.



5 kommentarer:

 1. Det känns varmt och härligt nu! Vi har precis kommit från kalla Granada ner till Roquetas de Mar, soligt och varmt! :)

  SvaraRadera
 2. Ja nu är det varmt gött igen, var glad åt att Alonso gillar grönsaker, det är väl annars ej så vanligt bland hundar :-)

  SvaraRadera
 3. Hej, vi blir så glada varje gång Alfonso får vara med på bild. Detta har lett till att vi nu har en valp på G. Han är en vecka nu ock ska till vintersäsongen få följa med oss söder ut. Hoppas att de träffas! Även ett tack för en trevlig blogg.

  SvaraRadera
 4. Oj, vad skönt det ser ut, det där längtar jag till.

  SvaraRadera
 5. Vad härligt Birgitta, att ni fått tillbaka värmen. Här hemma är det gråväder och vi har massor med kläder på oss när vi ska vara ute, men dom har lovat oss tvåsiffrig värme om några dagar så vi får känna på det som komma skall ;) må gott därnere ni två. Vi tittar in lite då och då till er här på bloggen ;)

  SvaraRadera