Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 23 maj 2011

Grisslehamn, favorit i repris

Äntligen är vårt badrum/tvättstuga klar sånär som på några små detaljer. Det var vi tvungna att fira. Så här fint blev det.

Duschväggarna kan man vika in mot väggen när man inte duschar, på det viset blir golvytan större.

Eftersom vi blivit lovade fint väder i helgen bestämde vi oss för att åka till Grisslehamn direkt efter valpkursen i torsdags. Jag behöver väl inte nämna att Alonso blev godkänd och han fick ett diplom. På campingen fick vi en plats med direkt utsikt över vattnet. Så småningom korkade vi upp "champagnen" som vi inhandlat i Spanien och firade.

Den här bilden har vi tagit från den övre delen av campingen där det står en hel del säsongscampare.

På fredagkvällen var campingen fullbelagd och man fick fylla på med bilar och husvagnar på området som ligger vid restaurangen och minigolfbanan. Där står man väldigt fint.
Det blev många promenader till den stora hamnen.

Här är Eckerölinjen på ingång. Ett besök i fiskaffären kunde vi inte vara utan, där inhandlades rökta räkor och böckling, det smakade utsökt gott.

På lördagen blev det en tur med vespan till Singö, innan vi kom iväg ville lilla kissen ha en mysstund i Alonsos korg. På Singö åkte vi till en bondgård där Anders familj på somrarna hyrde ett litet hus i några år, det var många mysiga barndomsminnen som gjorde sig påminda.

Alonso gillade att hålla koll på vilka som gick förbi vår husbil, lite jobbigt är det att han gärna vill skälla då.

Det lilla trollet sover gott i mattes säng.

Söndagförmiddag var det dags att åka hem för att titta på Barcelonas Grand Prix. Fernando Alonso startade som fjärde man och lyckades ta täten i starten. Han fick dock senare se sig besegrad av både Vettel, Hamilton och Webber. Red Bullteamet är fortfarande längst fram i täten.

4 kommentarer:

 1. Badrummet blev jättesnyggt!Vad duktiga ni är!Underbart när man kan parkera utmed havet. Alonso ser ut som en liten nallebjörn där han sitter på vakt. Kram från oss, nu i Luleå

  SvaraRadera
 2. Fräsigt badrum, visst känner sig nöjd då det är klart! Go'a dom är husdjuren syns dom trivs att vara mer er...

  SvaraRadera
 3. Hej på er tack för besöket en mycket trevlig blogg och karta. Jag sparade ner några intressanta ställplats punkter. Ni är välkomna att besöka min nya blogg om bl.a husbil o foto http://ojsweden.blogspot.com där jag också har lite kartor, som jag gärna bjuder på.
  http://maps.google.se/maps/ms?ie=UTF8&hl=sv&msa=0&msid=207803112858999702024.0004881b18ee4a56088e0&z=5
  Bästa hälsningar vi hörs
  Olle

  SvaraRadera
 4. Vad fint erat badrum blivit när det blev klart.
  sv: Alkovdekoren är designad av per o mig,påsatt igår av per och han som äger tryckerifirman hemma vid,men han kunde inte så mycket av att sätta en sådan stor,så per fick göra det mesta.
  vi är jätte nöjda med våran design av detta.

  SvaraRadera