Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

lördag 7 maj 2011

Träning, träning

På valpkursen i torsdags tränade vi på att gå "lös" i lina. Känslan ska vara densamma som att gå lös men matte har koll genom att kunna hindra otillåtna tilltag genom att tillgripa linan. Det gick över förväntan, Alonso var jätteduktig att gå "lös!. Meningen är att träna givna kommandon under kontrollerade former.

Idag var det dags för skogspromenad med lina. Alonso skötte sig mycket bra.

Han tyckte det var mysigt att kunna nosa omkring. Emellanåt fick han kommandona kom, stanna och häråt, det gick bra.

Vi har en liten "ö" i åkern på mysiga vägen där gullvivorna kommer som tidigast. Jag tänker på när vi gått där när barnen var små och letade efter dom första gullvivorna på våren, det är längesedan nu. Det är mysigt när man tänker tillbaka i tiden, nu har vi vårt lilla troll som vi får uppleva det med igen.

Supermotardarna är i Rättvik i helgen och tränar, vi har ännu inte fått någon rapport därifrån men vi hoppas att det går bra.

Formula 1 cirkusen är i Europa igen, Vettel är som vanligt bäst på tidsträningen. Alonso är dock bland dom översta, fick 5:e bästa tid. Hoppas att det går bra för honom imorgon, vi håller tummarna.

1 kommentar: