Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 9 maj 2011

Utsikt från vårt sovrumsfönster

En utav mina favoritbloggare Ama de Casa har utlyst en tävling där man på sin blogg ska lägga ut en bild på utsikten från sovrumsfönstret. Eftersom vi bor granne med skogen blir det mycket träd på mina bilder. Hoppas att jag vinner ett pris.


I helgen har det varit kanonväder. Vi tog en liten cykeltur ner till Linanäs hamn, där kalasade vi på varsin glass. Alonso fick för första gången smaka, han tyckte det var gott.

Det var inte så många som hade sjösatt sina båtar, här är dock en som tog en liten provtur.

På söndagen var det dags för första Formula 1-tävlingen i Europa, dom körde i Turkiet. Red Bull var som vanligt överlägsen, Vettel blev 1:a och Webber 2:a. Fernando Alonso gjorde ett kanonlopp kom in på 3:e plats från att ha startat som 5:a.

Vår lilla Alonso har fortfarande problem med sin downforce. Även fast han har en rejäl vinge därbak så driftar han ut i kurvorna. Han får inte riktigt fäste, ibland har han även problem med sina bromsar. Häromdagen höll han på att inte få stopp framför trappan, det var på vippen att han hade kört rakt ner för trappen i full fart. Vi kanske skulle försöka med att klippa honom jättemycket på framvagnen och behålla mer päls/tyngd över baken, kanske han då skulle få lite mer downforce.


2 kommentarer:

  1. Det är inte lätt att vara Alonso! Men jag tror att glass kan hjälpa! Ha dé!

    SvaraRadera
  2. Jättefint med träden - betydligt trevligare än min utsikt i alla fall :-)

    Kul att du är med och tävlar!

    SvaraRadera