Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

torsdag 22 november 2012

Är dom hundar eller.........

Igår cyklade vi ner till marknaden och gick förbi det här ståndet. Förra året när vi stötte på den här försäljaren trodde vi först att det var en leksakshund som satt på bordet, men det var en riktig hund. Jag undrar vad Alonso skulle säga om vi satt på honom någon av dresserna?


Det fanns hur mycket kläder som helst att välja mellan. Dom har även en massa andra tillbehör till hundar.


Det ser ju gulligt ut på en liten hund, men hur praktiskt är det? I det här klimatet behöver dom ju inte heller ha kläder för kylans skull. Nej vi avstår nog från att köpa nåt.


Imorgon blir en spännande dag för Alonso, då ska han nämligen till en "groomer", till frissan. Han har aldrig varit till någon annan frissa än hos mig, Birgitta. Den som är mest spänd på hur det ska gå är jag, kommer nog vara ganska nervös innan vi får hämta hem honom igen men det ska samtidigt bli kul och se hur han ser ut efter att ha varit hos ett proffs. 

Idag har vi lite molndis, lika som igår, men det blir nog en strålande dag idag också. Nu när klockan är nästan 10 är det 16,5 grader varmt.

7 kommentarer:

 1. Marknadsfolket anv det försäljningstricket i Roquetas oxå! Vi gillar det ej, djur ska vara glada djur!
  Vi är just henkomna från veckomarknaden här, blev köpt lite grönsaker o frukt. En choklad med typiska frityrkringlor smakade bra i solen. Senare blev det tapas vid havet, mums!

  SvaraRadera
 2. Hundarna är säkert (minst!) lika glada utan kläder... särskilt i det där klimatet

  SvaraRadera
 3. Jag fattar inte att som har kläder på hundarna här när det är typ 20 grader varmt i skuggan. Men precis som spanjorerna gör själva, gör dom nog för sina djur. Man går efter almanackan, inte efter temperaturen :-)

  SvaraRadera
 4. Håller med dig Birgitta, kläder på hundar!!?? Hundar är hundar och inte människor! Ok, när de blir gamla och pälsen tunn och man bor i norra Europa kan det vara gott med ett regnskydd.. Skulle åka ner till er idag men vi fick paket ifrån Tyskland så det blev toalettreparation som drog ut på tiden... Ha en go kväll... kram

  SvaraRadera
 5. Hundarna behöver nog inga kläder i det klimatet som är i sydeuropa, möjligen i Norden när pälsen blir lite tunnare med åren......

  SvaraRadera
 6. Fina bilder! Ja visst kan man undra vad hunden tycker. Den kan ju inte säga det precis :-)
  Men han/hon har väl blivit van.

  SvaraRadera
 7. Den typen av försäljare har vi också sett tidigare. Känner mig bara illa berörd. Då får vi se ett nytt foto på Alonso i morgon, eller hur? :-) Han sitter väl på första plats, när det är Formel1!

  SvaraRadera