Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

måndag 12 november 2012

Den här Wok,en kan vi rekommendera

Lördagen visade sig bli kanonfin, sol och varmt. Vi beslöt oss därför att cykla till Wok,en i Albir. Förra året när vi var här besökte vi restaurangen flera gånger. Eftersom dom har bord utomhus kan Alonso följa med.


Dom har en massa råvaror att välja på och en stor buffé med färdiga rätter av alla slag.

Man lägger upp de råvaror som ska wookas på en tallrik, det finns kött, fisk, skaldjur och grönsaker att välja på.


Buffébordet är enormt.


Sen går man med sin tallrik till kocken som tillagar de man valt. Till efterrätt finns också ett buffébord. Man äter så mycket man orkar och för det betalar man 9,95 euro, tillkommer det man vill dricka. Gissa om vi var mätta när vi gick därifrån.


I söndags, igår, regnade det mest hela dagen. Det fortsatte även idag men det har varit stunder med uppehåll, då visade sig den här fina regnbågen och solen lös på bebyggelsen nedanför berget, tyvärr ser man inte på den här bilden hur fint det såg ut.


Inatt vaknade vi av att Alonso var alldeles uppriven, vi hörde då smällar i bakgrunden. Det har varit fiesta i Benidorm under några dagar och då smäller dom av en jäkla massa fyrverkerier. Tidigare har Alonso inte varit rädd för det men i år är det värre. Det började med att han blev rädd när det haglade i Peniscola. Jag fattar inte varför spanjorerna måste smälla av så många smällare och fyrverkerier. Till och med på morgonen och mitt på dagen smäller dom av fyrverkerier, då ser man dom ju inte ens. Det måste ju också kosta en himla massa pengar och det hade väl varit bättre om dom hade varit lite mer sparsamma nu i ekonomiska kristider, men men.....

Nu väntar vi på lite bättre väder, idag har det också börjat att blåsa skapligt men än har vi inte tagit in markisen, vi får se om det blir nödvändigt.

6 kommentarer:

  1. ja den Woken så vi når vi var i albir i forrige veka. den så veldig bra ut vi skal besøke den når vedret blir bedre og billig var det jo også

    SvaraRadera
  2. Buffé är farligt att inta. Ögat vill ha mer än magen kan fördra, men gott är det. Njut & Ha det gott.

    SvaraRadera
  3. Klokt att ni tagit in markisen. Vi har plockat in allt löst, det varnas imorgon för 18m/sek och mycket regn.
    Hoppas det blir en knallfri natt iallafall........

    SvaraRadera
  4. Woken ska vi def. prova på om den finns kvar nästa höst.
    Var rädd om markisen! Vi har goda vänner som råkade mycket illa ut i Lazise vid Gardasjön nu i september. I samband med en promenad in till byn och med markisen utfälld, så förändrades vädret mycket snabbt. Tyget i markisen var söndertrasat, men vad värre var så hade båda infästningarna i husbilsväggen förstörts med höga reparationskostnader som följd!
    Synd om Alonso och de flesta andra djur som har ett elände med dessa smällare. Till och med fåglar drabbas ju av detta!

    SvaraRadera
  5. Påminner om det stället vi var i går kväll. Här har vi ingen fiesta, så det har varit lugnt. Idag var vi med på boulle. Kul. Ha dé gott!

    SvaraRadera
  6. Vår favo wok oxå! Känner med Alonso, Fiesta smällare är jobbiga, kan inte vara så bra för naturen heller!

    SvaraRadera