Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

torsdag 15 november 2012

Fiesta efter fiesta....

Nu har det varit fiesta i Benidorm i nästan 1 vecka och då tänker man att skönt nu blir det lite lugnt, inga mer smällare, vad händer då jo då sätter en jättelik maskeradfest igång idag. Festen pågick i dom engelska kvarteren och engelsmän dom kan festa dom.


Flera gator var avspärrade för någon form av maskeradparad.


Vi blev dock inte långlivade för dom smällde naturligtvis av smällare och då får Alonso nojan och man måste ju ta hänsyn till att vi i alla fall är pensionärer..... ;-)


På vägen hem mötte vi dessa tjejer, killar?????


Redan på dagen när vi promenerade för att köpa lite blommor märkte vi att det var något på gång....Är dom bra på något här nere i Spanien så är det i alla fall att ta vara på tillfällen att festa på.

Dagen började annars bra med en engelsk breakfast på campingens restaurang för 3 eur styck. Vädret var kanon.


Något som inte är så kul är att det går omkring en vild schäfer i och omkring campingen, här tog han en siesta utanför restaurangen. Han verkar i och för sig snäll men jag litar ändå inte på honom.


Idag var det dags för klippning av hela familjen, det började med Alonso och Anders, frissa var jag, Birgitta.


Sen var det dags för mig att gå upp till frissan tvärs över gatan. Alonso undrade, kommer inte matte snart. Klippningen blev bra och kostade bara 14 euro och då fick jag även håret tvättat.


På vägen till Kinaaffären där vi handlade blommor mötte vi detta ekipage, det finns hopp om framtiden även om benen inte vill längre och Alonso får då säkert plats i korgen i fram.


Imorgon blir det planteringsdags för mina blommor, det ser jag fram emot att få lite pyntat runt husbilen. Julpyntet väntar vi med lite.

5 kommentarer:

 1. Det där med festande på gatorna är vi ganska dåliga på i Sverige. Å andra sidan är det väl ingen som vill vara ute såhär års.. ;)

  SvaraRadera
 2. Engelsmännen är duktiga på att hålla igång Benidorm!

  SvaraRadera
 3. Tänkte just, Fiestan brukar vara före eller efter 7 Nov!? Men dom missar aldrig att få till med "Hoolaballo" i Benidorm ;-))

  SvaraRadera
 4. Ååh så fin Alonso blev som nyklippt! Pratade med Eva o Olle (?) Chartago åkare som träffade er på El RACO för ca en v sedan, dom bor på Roquetas just nu.

  SvaraRadera
 5. Så fin han blev. Matte blev säkert fin också!!

  SvaraRadera