Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

onsdag 21 november 2012

Oväntat besök

Igår upptäckte vi att vi fått oväntat besök i vår dubbelsäng i fram. Den här gången bjöd vi inte på kaffe, däremot bjöd vi på kattjakt, även Alonso deltog i jakten. Det är tur att vi inte använder den sängen, den nyttjas bara av vår lilla kisse och det är märkligt att inte hon upptäckt den lilla gästen tidigare. Tänk om den rackarn hade krypit bak till våra sängar, då hade jag nog smällt av.


Det har varit kanonväder nu en längre tid. I måndags cyklade vi ner till playan och åt lunch på Tiki beach. Lunchen bestod av lite olika friterade saker som doppades i en god sås och till det fick vi chips, kostade 7,50 euro, vi blev rejält mätta.


Som vanligt var det full fart med levande musik och en massa glada människor.


Utsikten är inte heller helt fel även om en och annan "Amigos" står parkerad på trottoaren.


En utsikt som jag inte heller i år tröttnar på.


Vårt fina vinteride, naturligtvis har Alonso intagit sin plats i fönstret som vanligt.


Här är en av lilla "Grålles" favoritplatser.


Idag är det lite molndis och nu klockan 10.00 är det bara 14,5 grad men det blir snart varmare.

11 kommentarer:

 1. Inget är som väntans tider...
  Vi är nog rätt många som blir "sjuka" av att läsa hur trevligt och sommarskönt ni har det där nere. Dessutom skriver ni så trevligt och vilja bilder ni tar, har ni en riktig proffskamera !?
  För vår del blir det övervintring nästa år och det enda vi inte bestämmt ännu är om vi ska välja El Raco Camping (där ni bor) eller ställplatsen Orange Grove. Båda alternativen lockar verkligen, så det slutar nog med att vi får provbo båda alternativen vid vår ankomst i början/mitten av oktober.
  Må så gott alla fyra !

  SvaraRadera
  Svar
  1. Proffskameran är min mobil, den tar jättebra bilder. Benidorm är så himla bra för det är verkligen en levande stad. Vill man ha hålligång så finns alla möjligheter, vill man ha lugn och ro så kan man även få det. Vi kan verkligen rekommendera El Raco, gångavstånd till allt, Orange Grove ligger lite mer avsides då är man beroende av någon form av transportmedel.

   Radera
  2. Hoppas vi får besvära er med ytterligare två frågor ?
   1. På den fina bilden (här ovan) av er husbil med berget i bakgrunden, så står ni ganska nära gatan. Har ni ytterligare plats bakom husbilen eller är detta platsens fulla längd ? Vår husbil är exakt 9 meter lång och vi tror oss veta (?) att er är cirka 8,80.
   2. Bokade ni plats på El Raco i förväg eller åkte ni dit och chansade på att få en fin plats ?
   3. Vilket platsnunmer står ni på ? Kan ju vara bra att veta så att man är säker på att få en plats i närheten där inga träd stör parabolen (om vi nu ev. väljer El Raco) !
   Tacksamma för ert svar.

   Mvh Gerd.


   Radera
 2. Ser ut som en sällsynt Salamander, hade en sådan hemma i Skåne trädgården i somras, men inte käckt o ha den i gästsängen ;-)) Måste kolla i vår, ev gäster skulle nog få spel...
  Benidorm blir man garanterat ej besviken på Bosse och Gerd!

  SvaraRadera
 3. Nej men är det DÄR Örjan är? Jag har inte sett till honom på länge. Ödlor är ju jättebra att ha, dom äter mygg och sen är om söta också :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Måste dessvärre meddela att det var här han var, han finns inte längre. Först blev han två delar men sen blev han stendöd. Har nog hellre myggor.

   Radera
 4. Vår resa känns allt närmare - även om det är fyra veckor kvar till avfärd. Längtan blir bara starkare av att läsa er trevliga blogg. Dessutom ser det ut som ni har knyckt vår hund Wille, han är en blandis på 4 år och lik er Alonso. Wille längtar också, tror vi.
  Vi tror att El Raco blir det vi testar först när vi väl kommer ner.
  Bitte & Lars (Lärkan 321)

  SvaraRadera
 5. Krypen i sängarna skulle få mig att både rysa och frysa, men utsikten kan värma upp vilket fruset hjärta som helst. Vi ser att ni har det gott.

  SvaraRadera
 6. Jag skulle inte heller vilja ha en ödja i sängen! Men den är ju söt att titta på. Vädermässigt har vi det nog rätt lika. Ha dé gott!

  SvaraRadera
 7. Jag skulle inte vilja ha en ödla i bilen eller i sängen, men förlåt Birgitta! jag kunde inte låta bli att skratta när jag i min fantasi kunde se er alla jaga runt och leta efter Ödlan. ....Undrar om det kommer att straffa sig???? Hoppas inte det! Kram

  SvaraRadera
 8. Det var ingen kul gäst!

  Men i övrigt verkar ni ha det bra!

  Jag hittade er och har nu lagt in er på min favoritlista!

  Ha det fortsatt bra!

  SvaraRadera