Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

torsdag 7 november 2013

Afrikavärme...

Sedan vi kom hit till Benidorm har vi haft jättefint väder med undantag för en dag med lite regn. Nu sista tiden har vi haft otroligt varmt. I söndags var vi ner till marknaden men det var så mycket folk och så varmt så vi fick ge upp efter ett litet tag. Igår skulle vi göra ett nytt försök men även då var det så otroligt varmt så vi fick ställa in det marknadsbesöket.

Det är tur att man har parasoll med sig för markisen ger inte tillräckligt med skugga vid såna här varma dagar.


Invändigt får fläkten göra sitt jobb.


Alonso tycker det är jobbigt när det är så varmt, han tycker då att det är skönast att ligga inne i bilen.


Vår närmsta disk- och tvättplats ligger i stekande sol.


Då är det tur att det även finns en skuggsida.


Vi ska dock inte klaga på värmen det är ju just på grund av den som vi åker hit. När vi har tittat på väderprognosen så verkar vädret hålla i sig åtminstone dom närmsta 10 dagarna.Idag utbringar vi ett jättegrattis till vår son som fyller hela 47 år, grattis Jocke!


4 kommentarer:

 1. Det ser verkligen skönt ut med palmer och blå himmel. Bra att det finns en skuggsida på servicehuset. Förstår att det kan bli lite för varmt och att parasollet kommer till användning. Djuren är förståndiga som håller sig inne.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hej på er! Hör att ni har det väl varmt i Benidorm. Alonso kan få komma till oss här i Sagres, för här är det lite svalare, drygt 18 grader på morgonen. Vilken tur att du Anders fick dina hudförändringar åtgärdade! Ni har helt rätt.........man ska ta det försiktigt med solen. Vi sitter sällan mitt i solen och i så fall inte lång tid. Önskar er fortsatt skön vistelse! Kram från oss!

  SvaraRadera
 3. Jo här är det också hot-hot! Grattis till sonen

  SvaraRadera
 4. Fantastiskt vilken värme! Ingen riktigt kyla här i Stockholm ännu. Däremot becksvart!

  SvaraRadera