Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

torsdag 28 november 2013

Liten svenskträff....

Igår hade Maggan och Leif ordnat lite mingel för alla svenskar som är på camping El Raco nu. Det var himla trevligt.

Här står Leif och välkomnar, tyvärr fick jag inte med Maggan på bild, sen sitter Sture och Mona och sen kommer Ingbritt och Curt. 


Här sitter Inger och Per och sen Sven, med deras lilla Bichon Frisé i knät, och därefter kommer Ing-Marie.


Lena och Håkan sitter bredvid Arvo och Gunsan med lilla pudeln.


Anders håller ett vakande öga på Alonso så han inte bråkar med tjejerna. Bredvid sitter Bosse och Gerd.


Vi kom överens om att campingterassen blir en bra träffpunkt på onsdagar för dom som vill ta en öl eller något annat dricka och eventuellt äta lite. Där har vi tidigare träffats, här fick jag i alla fall med Maggan på bild.
 


Ett annat bra ställe att gå till är en av barerna tvärs över gatan, där har dom levande musik på måndagar, då var det fart.


Kan inte låta bli att lägga in en bild på Alonso. Som jag tidigare skrivit om älskar han kattmat därför har vi ställt upp kissens mat på köksbänken. Sen ställer vi diverse föremål i vägen så han inte kan hoppa upp där. Så full i sjutton som han är tar han alla tillfällen i akt när vi inte ser honom och välter omkull vasen eller flaskorna och hoppar upp ändå.


Vi tycker att han påminner mycket om Alf i Tv-serien som sändes för länge sen, är lika full i sjutton och ser ibland lika oskyldig ut.Idag har vi dåligt väder, regn och endast runt 10 grader varmt, eller ska man säga kallt. Men det ska bli bättre så det gäller bara att gilla läget och mysa inomhus.

12 kommentarer:

 1. Vi håller verkligen med, det var en mycket lyckad tillställning i glada vänners lag !
  I morgon, fredag, ska vi ju (hela gänget hoppas vi) på utflykt till Alfas del Pi och det ser vi verkligen fram emot och i morgon ska det ju bli strålande solsken enligt färsk väderrapport !
  Ett stort TACK vill vi på detta sätt framföra till Maggan och Leif !!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Vi åker inte till marknaden i Alfas, blir struligt med Alonso, men ha det så trevligt.

   Radera
  2. Nästa gång det blir en tur dit upp så åker ni med - vi tar hand om Alonso och det menar vi verkligen !

   Radera
 2. Oj då, har det blivit kallt även där nere i södern, då gäller det att välja solsidan. Bra med en bestämd dag då dom vill kan träffas och ha det trevligt tillsammans.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Försökte och gå in och lämna kommentar på din blogg men misslyckas, jag ser inte hela ordet som ska skrivas in för att man ska kunna publicera. Vet inte vad jag för för fel och är även osäker på vad jag ska välja för profil.

   Radera
 3. Vad trevligt ni ser uta att ha det. Klädsel, shorts & tröja, visar på lite varierande temperatur. Kram från oss.

  SvaraRadera
 4. Trevligt ni har det med Svensk mingel! Vädret idag här kändes verkligen inte som 16 gr, trodde vi hade fel på termometern. Upptäckte sen att vinden blåste från Ryssland, betyder "Mistralvind" o den slår till ibland, Franska Provence avskyr den också, hoppas det vänder snart ;-)

  SvaraRadera
 5. Så trevlig ni verkar ha det!
  Ha en fin första Advent också!

  SvaraRadera
 6. Ja det ser ju trevligt ut.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det här var ett litet test att kommentera och det gick ju bra.

   Radera
 7. Haha! Visst påminner han om Alf! Jag har fått en kaka av hon som spelade dottern i Alf, och Anders fick en av Little Richard. Jag var stoltare ;-)

  Vad trevligt ni har det!

  SvaraRadera
 8. Det är mysigt att träffas, nya och gamla vänner! Ha en bra advent! Elisabeth

  SvaraRadera