Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

söndag 24 november 2013

Kanonväder och nu har Alonso gjort sig redo för sista racet i år....

Som vanligt har Alonso tagit sig en koncentrationstupplur innan racet idag. Då får man inte störa honom, han lämnar inte bollen långt ifrån sig och har nära till sin "utsiktsplats".


Sen var det dags för sista rasten innan start.


Men sen var det bråttom hem för att få på sig hjälmen och flamsäkra overallen. Nu är vi redo för racet. Håller alla tummar vi kan för Alonso, han har tredje startposition.


Igår laddade vi upp med en tur till gamla stan och vårt favorittapasställe. Tyvärr så hann vi äta upp läckerheterna innan jag fick fram kameran. På vägen hem passerade vi det här imponerande trädet, det ser ut som en jättestor Benjaminfikus.


Vädret har varit jättefint, soligt och varmt på dagarna men lite svalare på nätterna.

3 kommentarer:

 1. Det gick ju bra för Alonso idag. Antar att det var den lille Alonso, som hejade fram honom. Ha det gott!

  SvaraRadera
 2. Ni ser ut att ha härligt även om ni jäktade inför starten. Ha dé gott! Elisabeth

  SvaraRadera
 3. Hej Anders&Birgitta!
  Jag har koll på er att ni är i Benidorm har sypeat med några som också tvistads på campingen. Får be om ursäkt att er länk ramlade bort från vår bloggen. Hälsningar
  Nils-Åke & Birgitta

  SvaraRadera