Vårt husbilsliv

I vår blogg kommer vi att berätta om våra resor med vår husbil och hur livet ter sig däremellan. Det är roligt om ni vill lämna en kommentar till våra inlägg. Själva tycker vi det är kul att läsa andras reseberättelser och om deras liv med husbil respektive husvagn. Man får alltid tips och inspiration genom att titta in på alla fina bloggar som finns på nätet.

lördag 9 november 2013

Återinvigning av pool

Igår var det så dags att återinviga inomhuspoolen. Campingen har fräschat till den med ett nytt tak som man kan öppna genom att skjuta väggar och tak åt sidan och öppna upp. 


Det här glada gänget ville vara med om invigningen som annonserades till kl 16.00.


Några valde att inviga genom ett dopp.


På "vår" gata lite längre ner står den här Concorden med sin fina bakstam, jag skulle gissa på att det är från "Touren".


Så här ser våran fina bakstam ut.


Så här ser det ut på insidan när Alonso äntrar sin favoritplats i fönstret, alltid benen i kors. Dessvärre ligger han nu för det mesta på soffan eftersom det i helgen är den stora fiestan med en massa fyrverkerier och smällare och det hatar han. Nu får vi hålla oss vid husbilen dom närmsta dagarna.


Vi har dock hunnit med att besöka tapasbaren en gång till, det här tillhör favoriterna. Den ena tapasen med skinka fylld med paprika och ost den andra med en skaldjursröra toppad med en räka, tillsammans med två öl gick det på 10,20 euro och mätt blev man. 


På hemväg från tapasbaren stannade vi för första gången i år till vid Tiki Beach.Det var ganska lugnt...


det fanns lediga platser lite längre från stranden och där är det lite lugnare.


Igår lekte jag trafikpolis, som Ama de Casa brukar göra. Tycker ni inte att den här moppen är utomordentligt bra parkerad?


2 kommentarer:

  1. Fräscht att poolen nu blivit så lyxig ser jättefin ut! Läckra tapas har dom onekligen i G:a Sta'n, visst är det härligt o återvända till ställen man känner sig hemma på!? Häftig stil Alonso har där i soffan, tankarna går till en liten tjejhund MEN det vet vi ju att han inte är ;-) skojar ;-) Fiestan flyr vi också gärna, snart får Alonso ro igen ;-) Kram

    SvaraRadera
  2. Haha! Den parkeringen passar verkligen in till dom som jag skulle ha rackat ner på :-)

    Hoppas det inte blir alltför jobbigt för Alfonso...

    SvaraRadera